בייגלה רך
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך סודה לשתיה, מים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: בייגלה רך, בייגלה רך, ו בייגלה רך.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים 2 כוסות קמח, סוכר, מלח ושמרים עם כף עץ עד מעורב היטב. בסיר 1 ליטר, מחממים 1 1/2 כוסות מים מעל חום בינוני עד חם מאוד מדחום מיידי לקרוא קורא 49° עד130.
מוסיפים את המים החמים ושמן לתערובת הקמח. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, לעצור לעתים קרובות כדי לגרד הבלילה מהצד והתחתון של קערה עם מרית גומי. הכה במהירות בינונית 1 דקה, עוצר לעתים קרובות כדי לגרד קערה. עם כף עץ, מערבבים מספיק מהקמח הנותר, בערך 1/2 כוס בזמן, עד שהבצק רך, עלים בצד הקערה וקל לטפל (בצק אולי מעט דביק).
מפזרים קמח קלות על משטח או קרש חיתוך גדול.
מניחים בצק על משטח מקומח. ללוש על ידי קיפול בצק כלפיך, ואז עם העקבים של הידיים שלך, דוחף בצק ממך עם תנועת נדנדה קצרה. הזז בצק רבע סיבוב וחזור. המשיכו ללוש כ-5 דקות, מפזרים על פני השטח יותר קמח אם הבצק מתחיל להידבק, עד שהבצק חלק וקפיצי. לרסס קלות גיליון פלסטיק לעטוף עם ספריי בישול; לכסות את הבצק באופן רופף עם ניילון לעטוף, מרוסס בצד למטה.
הזז את מתלה התנור לאמצע התנור.
מחממים את התנור ל 218°. יריעות עוגיות ספריי עם ספריי בישול. בקערה רדודה, מערבבים 1 כוס מים וסודה לשתייה כדי להפוך בייגלה " לשטוף.”
מחלקים את הבצק ל-16 חלקים שווים. עם הידיים, לגלגל כל חתיכה לתוך חבל 24 אינץ ' (לטבול את הידיים בייגלה לשטוף כדי להפוך את הבצק מתגלגל קל יותר). כדי להפוך את צורת בייגלה, ליצור חבל לתוך מעגל, חוצה מסתיים בחלק העליון. מקפלים בצק כל כך חצה הקצוות לנוח על החלק התחתון של המעגל. מערבבים בייגלה לשטוף; מברשת על שני הצדדים של בייגלה, באמצעות מברשת מאפה.
מניחים בייגלה על גיליון עוגיות. חזור עם הבצק שנותר. שמור נשאר בייגלה לשטוף. תכסה את הבייגלה באופן רופף בניילון נצמד. כדי להכין בייגלה דק, לתת לנוח על 5 דקות או עד מעט מאוד נפוח. כדי להכין כעכים עבים יותר, הניחו לעלות במקום חם 15 עד 20 דקות או עד שנפחו.
ממש לפני האפייה, בייגלה מברשת עם שטיפה שמורה; מפזרים מלח גס.
אופים 1 גיליון עוגיות בכל פעם 10 עד 13 דקות או עד חום זהוב.
הסר מגיליונות עוגיות למדף קירור; מגניב לפחות 15 דקות.