בייגלה רכים תוצרת בית הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 32 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 2 גרם שומן ובסך הכל 122 קלוריות . תמורת 9 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם מים, חמאה, מים חמימים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . זה עובד היטב כמזנון מאוד ידידותי לתקציב. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 16% . הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו בייגלה רכים תוצרת בית , בייגלה רכים תוצרת בית ובייגלה רכים תוצרת בית עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
2
מוסיפים סוכר, מלח, חמאה וביצה. מערבבים פנימה 3 כוסות קמח; מערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
3
מוסיפים מספיק קמח נוסף כדי ליצור בצק נוקשה. מכסים היטב את הקערה בנייר כסף; מקררים 2-24 שעות.