בייגלה רכים תוצרת בית
בייגלה רכים תוצרת בית הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 32 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 2 גרם שומן ובסך הכל 122 קלוריות . תמורת 9 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם מים, חמאה, מים חמימים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . זה עובד היטב כמזנון מאוד ידידותי לתקציב. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 16% . הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו בייגלה רכים תוצרת בית , בייגלה רכים תוצרת בית ובייגלה רכים תוצרת בית עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים סוכר, מלח, חמאה וביצה. מערבבים פנימה 3 כוסות קמח; מערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים מספיק קמח נוסף כדי ליצור בצק נוקשה. מכסים היטב את הקערה בנייר כסף; מקררים 2-24 שעות.
מחוררים את הבצק ומחלקים לשניים. על משטח מקומח קלות חותכים כל חצי ל-16 חלקים שווים.
מגלגלים כל חלק ל-20 אינץ'. חֶבֶל. מעצבים לצורת הבייגלה המסורתית ומניחים על תבנית אפייה משומנת.
בקערה קטנה, מערבבים חלמון ומים; מברישים את הבייגלה.
מפזרים מלח אם רוצים. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-25 דקות.
אופים בחום של 400 מעלות במשך 15 דקות או עד לקבלת צבע חום.