בייגלה שוקולד-קוקוס
אם יש לך שמרים, נקטר אגבה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. וזה טוב. נסו בייגלה שוקולד-קוקוס, בייגלה שוקולד רך עם שוקולד צ'יפס, ו בייגלה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1 1/2 כוסות מים חמים (110 מעלות F עד 115 מעלות F), שמרים אגבה בקערה. להפריש 5 דקות.
במעבד מזון מצויד בלהב הבצק, דופק את קמח החיטה המלאה, 2 כוסות קמח לכל מטרה ומלח הים.
מוסיפים 1 ביצה ואת תערובת השמרים ואת הדופק במרווחים של 10 שניות עד הבצק מגיע יחד, על 3 פולסים. להתברר על לוח מקומח. ללוש 10 עד 12 פעמים, להוסיף עד 3/4 כוס יותר קמח אם הבצק הוא דביק מדי.
חותכים את הבצק ל 4 מנות שוות; מכסים במגבת נקייה.
על לוח משוריין, לרדד חתיכת בצק אחת לתוך מלבן 14-by-11 אינץ', 1/4 אינץ ' עבה, עם צד קצר יותר מולך.
מורחים 1/4 נוטלה כוס על פני אמצע הבצק. מקפלים את השליש התחתון של הבצק על נוטלה, ואז מפזרים 1/2 כוס קוקוס על החלק המקופל. מקפלים את השליש העליון של הבצק על הקוקוס. נאסוף מחדש את הבצק למלבן בגודל 14 על 11 אינץ'.
חתוך לשבע רצועות 11 על 2 אינץ'.
אחד בכל פעם, לצבוט את הקצוות הארוכים לחתוך של כל רצועה יחד להתגלגל לתוך חבל 12 אינץ ' עם הידיים.
מעבירים את החבל לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. לתפוס את הקצוות ולהביא אותם אחד לכיוון השני, יצירת צורה U, ואז לחצות את הקצה השמאלי על הקצה הימני כדי ליצור צורה בייגלה. לחצות את הקצה השמאלי על הזכות שוב לעשות טוויסט באמצע.
חזור עם 3 חתיכות הבצק שנותרו ונוטלה וקוקוס הנותרים, ריווח בייגלה 3 סנטימטרים זה מזה. מניחים בצד במשך 10 עד 15 דקות; מחממים את התנור ל 475 מעלות F.
לנצח את הביצה הנותרת בקערה.
מערבבים את הסוכר, אבקת צ ' ילה, קינמון, ציפורן וקיין בקערה אחרת.
מברישים את הבייגלה עם הביצה; מפזרים את תערובת התבלינים.
אופים עד השחמה, 16 עד 18 דקות, בודק את הבייגלה כל 5 דקות כדי למנוע overbaking.