בייגלים
בייגלים זה מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 251 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פרג, ביצה לבן, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: בייגלים, בייגלים, ו בייגלים.
הוראות
חום 1/2 כוס בירה 1 כוס מים על אש נמוכה בסיר קטן, כבד בין 100 ו 11
שלב תערובת בירה ושמרים בקערה גדולה, ערבוב עד שמרים מתמוסס.
בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים בחלבון ביצה.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 4 1/4 כוסות קמח ומלח לתערובת בירה; מערבבים עד לקבלת בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה ו 15 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם נשאר חריץ, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. מחלקים את הבצק ל -10 מנות שוות. עבודה עם חלק אחד בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לעצב כל חלק לכדור. לעשות חור במרכז של כל כדור באמצעות האצבע המורה שלך. שימוש באצבעות של שתי הידיים, בעדינות למשוך בצק ממרכז לעשות חור 1 1/2 אינץ'.
מניחים בייגלים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
בייגלים מעילים קלים עם ספריי בישול; מכסים בניילון נצמד.
תן עלייה 10 דקות (בייגל יעלה רק מעט).
מערבבים את הבירה שנותרה, 4 כוסות מים וסוכר בתנור הולנדי. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים. בעדינות להנמיך 1 בייגל לתוך תערובת בירה רותח. לבשל 30 שניות. הפוך בייגל עם כפית מחוררת; לבשל 30 שניות נוספות.
להעביר בייגל מתלה חוט מצופה בקלילות עם ספריי בישול. חזור על הליך עם בייגלים שנותרו.
מניחים בייגלים על תבנית אפייה מפוזרת בקמח תירס.
שלב 1 כפית מים וחלמון ביצה בקערה קטנה; מערבבים עם מזלג עד מעורבב.
בייגל מברשת עם תערובת חלמון; מפזרים זרעי שומשום ופרג.
אופים ב 400 במשך 17 דקות או עד הזהב.
מעביר למדף תיל כדי להתקרר.