ביינטס עם קרמל רוזמרין ודבש מקומי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז תנו לביגנטים עם קרמל רוזמרין ודבש מקומי לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 630 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם יש לכם רוזמרין, שמנת כבדה, אבקת סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה די גרוע. נסו ריבת תאנים עם דבש מקומי ומפרץ, טארט מסקרפונה תאנה ופטל ללא גלוטן עם דבש מקומי, ו טארט בצל וידאלי עם בייקון, דבש מקומי וטימין טרי (מתכונים דומים).
הוראות
ביגניץ: בסיר בינוני מוסיפים את 5 המרכיבים הראשונים ומביאים לרתיחה על אש בינונית. בשלב זה מוסיפים פנימה את הקמח ומערבבים במרץ בעזרת כף. ממשיכים לבשל עד שהבצק הופך למסה מוצקה ומתחיל להתרחק מדפנות הסיר, בערך 3 עד 5 דקות. מכבים את האש, מערבבים פנימה את תמצית הווניל ומוסיפים פנימה את הביצים, 1 בכל פעם, משלבים כל ביצה לפני שמוסיפים לבאה.*
המאפה המתקבל צריך להיות גמיש ורך, אך יציב מספיק בכדי להחזיק את צורתו. הניחו אותו בצד מכוסה פלסטיק למשך 5 דקות. כשמוכנים להכין את המאפים, מלאו מחבת עמוקה או טיגון עמוק 2/3 מלא בשמן וחממו אותו ל -300 עד 325 מעלות פ.יוצרים את הבצק לצורות חור סופגנייה. מטגנים את הביגנטים, בקבוצות, עד להזהבה, בערך 3 עד 6 דקות להיות בטוח שלא מצטופפים בהם.
הסר אותם מהשמן למתלה קירור.
מכניסים את הרוזמרין והמים לסיר קטן ומבשלים על אש בינונית עד שהרוזמרין רפוי, בערך 3 עד 6 דקות. מסננים את הנוזל, משליכים את הרוזמרין ויוצקים אותו חזרה לסיר. (הערה של השף: אם הנוזל הזה הוא לא 1/4 כוס בדיוק, להוסיף מים.)
מוסיפים את הסוכר וסירופ התירס. מביאים את החומרים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שהסירופ מסמיך. מערבבים פנימה את השמנת הכבדה והחמאה ומכבים את האש.
יוצקים לקערת הגשה ושומרים לביגנטים.
מסדרים את הביגנטים על מגש הגשה ומאבקים באבקת סוכר.
מגישים עם קרמל הדבש והרוזמרין בקערות קטנות.