ביינייטים ברובע הצרפתי
אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכוני מתאבנים, אז נסו בינייטים של פרנץ' רבע. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -4 גרם חלבון , 17 גרם שומן , ובסך הכל 287 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-36 מנות . 122 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לחנות וקנו חלב מאודה, ביצים, סוכרייה על מקל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד לצלחת, המתכון אורך כשעתיים ו-30 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון spoonacular משתפר של 0% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את הקאפקייקס French Quarter Bananas Foster , בינייטים ובינייטים של רחוב בורבון .
הוראות
מערבבים מים, סוכר ושמרים בקערה גדולה ומניחים למשך 10 דקות.
בקערה נוספת, טורפים יחד את הביצים, המלח והחלב המאוד.
ערבבו את תערובת הביצים עם תערובת השמרים. בקערה נפרדת, מדדו את קמח הלחם.
מוסיפים 3 כוסות קמח לתערובת השמרים ומערבבים עד לאיחוד.
מוסיפים את השומן וממשיכים לערבב תוך כדי הוספת הקמח הנותר.
מוציאים את הבצק מהקערה, מניחים על משטח מקומח קלות ולשים עד לקבלת מרקם חלק. רססו קערה גדולה בספריי שמן. מניחים את הבצק בקערה ומכסים בניילון נצמד או במגבת.
מתפיחים במקום חמים לפחות שעתיים.
מחממים שמן בטיגון עמוק ל-350 מעלות פרנהייט.
מוסיפים את סוכר האבק לשקית נייר או ניילון ומניחים בצד.
מרדדים את הבצק לעובי של כ-0.6 ס"מ וחותכים לריבועים בעובי של 2.5 ס"מ. מטגנים בשמן עמוק, תוך כדי היפוך מתמיד, עד שהם מקבלים צבע זהוב. לאחר טיגון הבינייטס, מסננים אותם לכמה שניות על מגבות נייר, ולאחר מכן זרקו אותם לשקית סוכר. סגורים את השקית ומנערים לציפוי אחיד.