קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

ביינייטים ברובע הצרפתי

ביינייטים ברובע הצרפתי
אף פעם אי אפשר להכין יותר מדי מתכוני מתאבנים, אז נסו בינייטים של פרנץ' רבע. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -4 גרם חלבון , 17 גרם שומן , ובסך הכל 287 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-36 מנות . 122 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לחנות וקנו חלב מאודה, ביצים, סוכרייה על מקל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד לצלחת, המתכון אורך כשעתיים ו-30 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון spoonacular משתפר של 0% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם את הקאפקייקס French Quarter Bananas Foster , בינייטים ובינייטים של רחוב בורבון .

הוראות

1
מערבבים מים, סוכר ושמרים בקערה גדולה ומניחים למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד חמאה קרה מאוד לא מלוחה, חתוכה לקוביות
אגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
בקערה נוספת, טורפים יחד את הביצים, המלח והחלב המאוד.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
3
ערבבו את תערובת הביצים עם תערובת השמרים. בקערה נפרדת, מדדו את קמח הלחם.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
4
מוסיפים 3 כוסות קמח לתערובת השמרים ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מוסיפים את השומן וממשיכים לערבב תוך כדי הוספת הקמח הנותר.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
6
מוציאים את הבצק מהקערה, מניחים על משטח מקומח קלות ולשים עד לקבלת מרקם חלק. רססו קערה גדולה בספריי שמן. מניחים את הבצק בקערה ומכסים בניילון נצמד או במגבת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
7
מתפיחים במקום חמים לפחות שעתיים.
8
מחממים שמן בטיגון עמוק ל-350 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)חבילות כל אחת) פרוסות דקות של חזיר דלי (24 פרוסות)
9
מוסיפים את סוכר האבק לשקית נייר או ניילון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת
10
מרדדים את הבצק לעובי של כ-0.6 ס"מ וחותכים לריבועים בעובי של 2.5 ס"מ. מטגנים בשמן עמוק, תוך כדי היפוך מתמיד, עד שהם מקבלים צבע זהוב. לאחר טיגון הבינייטס, מסננים אותם לכמה שניות על מגבות נייר, ולאחר מכן זרקו אותם לשקית סוכר. סגורים את השקית ומנערים לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכר אדום גססוכר אדום גס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים