בייקון, ארוגולה וסלט שרימפס
נסו סלט ארוגולה עם שרימפס עטוף בבייקון ודבש, שרימפס וסלט ארוגולה, ו סלט ארוגולה עם בייקון ופקאנים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מהמחבת, הזמנת 1 כפית טפטוף במחבת. קותלי חזיר מתפוררים, ומניחים בצד.
מוסיפים שרימפס לטפטופים במחבת; מטגנים 5 דקות או עד לסיום. באמצעות כפית מחוררת, להעביר שרימפס לקערה גדולה.
מוסיפים עלי ארוגולה ועגבניות שרי חצויות לשרימפס; זורקים בעדינות.
מערבבים יוגורט, חומץ, שמן ופלפל בקערה קטנה, ערבוב היטב עם מקצף.
טפטוף תערובת חומץ על תערובת שרימפס; לזרוק בעדינות לשלב.
מניחים 2 1/4 תערובת סלט כוסות על כל אחד 4 צלחות; לחלק בייקון מתפורר באופן שווה בין סלטים.