בייקון, בצל, ו Münster טארט
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 95 גרם חלבון 88 גרם של שומן, וסך הכל 2231 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם שמן צמחי, אלזסיאן מינסטר, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו בצל וטארט בייקון, בצל וטארט בייקון, ו בצל וטארט בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר בינוני של מים לרתיחה.
יוצקים שמן לתוך 12 על 17 ב. תבנית אפייה מעוטרת בשמן קל עם מגבת נייר.
על משטח מקומח קלות, למתוח את הבצק עם הידיים ו/או לגלגל עם מערוך לתוך מלבן בערך באותו גודל כמו המחבת.
מעביר בצק למחבת, מתיחה כדי להתאים. מקפלים מעל 1/2 ב. של בצק בקצוות כדי ליצור שפה מורמת מעט עבור טארט. בצק זין בכל רחבי עם מזלג.
מוסיפים בייקון למים רותחים ומלבטים 30 שניות. עם כפית מחוררת, להעביר מגבות נייר לניקוז.
מוסיפים בצל למים ומלבנים 2 דקות, ואז מתנקזים במסננת ומתפשטים באופן שווה על פני הבצק. לפזר גבינה על בצל, ואז לפזר בייקון על גבי גבינה.
אופים טארט עד גבינה מותכת ומתחיל חום וקרום הוא פריך משחימים היטב, 20 עד 25 דקות. הרם מתוך מחבת עם מרית, לחתוך בערך 2-in. ריבועים, ומגישים מיד.
הפוך קדימה: הטארט יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה ונשאר עטוף בנייר שעווה בטמפרטורת החדר. להגיש, לפתוח ולהתחמם 10 דקות ב 20