בייקון גבינה גריסים עם כרוב ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל שיבולת שועל גבינה בייקון עם כרוב ירוק. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 6. מנה אחת מכילה 463 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בייקון, חמאה, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: קארי עוף טרינידד עם שיבולת שועל קוקוס & כרוב ירוק, גריסים מלוחים עם כרוב מבושל איטי מן אפרו-טבעוני, ו כרוב ירוק עם בייקון.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מוסיפים את הבייקון לסיר בינוני על אש בינונית. מערבבים עם כף עץ עד כמה שומן הוא שניתנו.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד רך והבייקון מבושל ופריך, על 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את ציר העוף, חלב, מלח ופלפל, לפי הטעם, ומביאים לרתיחה.
לאחר רותחים, בהדרגה להוסיף את גריסים בזרם יציב נמוך, לטאטא ללא הרף. להפחית את החום נמוך ומערבבים לעתים קרובות עד הנוזל נספג כמעט ואת גריסים עבים, כ 10 דקות.
מוסיף את גבינת הגודה המעושנת, לטאטא כל הזמן כדי להמיס את הגבינה. מערבבים בחמאה ושמנת כבדה. טעם לתיבול ולהוסיף מלח ופלפל, במידת הצורך.
מפזרים עירית ומגישים מיד עם כרוב ירוק.
הסר וזרוק את הגבעולים הקשים וצלעות מרכז של כרוב ירוק. ערמו את העלים והתגלגלו בחוזקה לתוך גליל. דק לחתוך את הכרוב לרצועות על 1 / 16th של אינץ עבה. חזור עם כל כרוב ירוק שנותר.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים שמן זית. כאשר שמן מנצנץ להוסיף את השום ו לטגן במשך 30 שניות.
מוסיף את כרוב הירוקים, לזרוק במהירות עם מלקחיים, ו לטחון עד ירוק בהיר, על 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים במניות העוף ומבשלים עד שהנוזל מתאדה, עוד 2 דקות.
מגישים מיד עם שיבולת שועל.