בייקון גבינה ממולאים מיני תפוחי אדמה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 85 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 24 . מתכון זה הוא אהב על ידי 156 אוכל וטבחים. אם יש לך בייקון אפלווד, גבינת צ'דר חדה, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: בייקון גבינה ממולאים מיני תפוחי אדמה, בייקון גביני ממולאים פלפלים מיני, ו הפוך מראש גביני בייקון מיני גלילי בשר.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
2
בתנור הולנדי גדול, מניחים את תפוחי האדמה ומספיק מים כדי לכסות ולהביא לרתיחה. להרתיח עד רק מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
לנקז ולתת מגניב.
4
חותכים את תפוחי האדמה במחצית לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
5
חותכים פרוסה דקה מהקצה העגול של כל תפוח אדמה חצי לעמוד זקוף. באמצעות בלר מלון, לגרוף את מרכזי תפוחי האדמה, משאיר קליפה עבה 1/4 אינץ'. שמור את עיסת תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
6
בקערה בינונית, לשלב את עיסת תפוחי אדמה, גבינת שמנת, שמנת חמוצה, 1/4 בייקון כוס, שום, 1 כפית מלח ופלפל. מחית עם מחית תפוחי אדמה עד בשילוב טוב. מערבבים בגבינת צ 'דר, גבינת מונטריי ג' ק ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
7
מפזרים את החלק הפנימי של קליפות תפוחי האדמה עם 1/2 הנותרים מלח כפית. כפית את תערובת תפוחי האדמה באופן שווה לתוך קליפות תפוחי אדמה העליון עם בייקון 1/4 כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים את תפוחי האדמה הממולאים על תבנית האפייה מוכנה ואופים עד להשחמה קלה, כ 20 דקות.