בייקון המבורגר מקרוני וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרים, אז תנו הזדמנות ל בייקון המבורגר וגבינה. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 52 גרם חלבון 68 גרם של שומן, וסך הכל 1180 קלוריות. גשו לסופר וקנו קטשופ, פלפל גס, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: בייקון וביצה מקרוני וגבינה, בייקון גבינה בורגר קציץ בשר, ו נקניקיות גבינה בורגר בייקון.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה עבור הפסטה. מלח את המים ומבשלים את הפסטה ביישנית של אל דנטה, 5 עד 6 דקות.
בעוד המים מגיעים לרתיחה, לחמם את EVOO בתנור הולנדי או מחבת עמוקה על חום בינוני גבוה.
הסר את הבייקון עם כף מחוררת ולהסיר חלק מן הטפטוף, משאיר שכבה דקה.
מוסיפים את הבשר, חום וקרמבל, אבל משאירים כמה חתיכות גדולות יותר. מתבלים במלח ופלפל. לאחר הבשר יש קרמל, מוסיפים את הבצל ומבשלים במכרז.
הוסף את המניה ואת ווסטרשייר, ואז להפחית את החום נמוך.
בסיר מעל בינוני לחום בינוני-גבוה, להמיס את החמאה.
מקציפים בחלב ומתבלים במלח ופלפל. לעבות כדי לצפות את הגב של כף. מערבבים בגבינה. כאשר הגבינה נמסה לתוך הרוטב, מערבבים את החרדל, קטשופ, להתענג ורוטב חם.
מערבבים את הפסטה עם הרוטב ומקפלים את הבשר.
מניחים בצלחת תבשיל גדולה. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש.
כדי לשרת, מחממים את התנור ל 375 מעלות F. להביא את התבשיל לטמפרטורת החדר ואז אופים עד חום מבעבע על גבי וזהב בקצוות, 45 עד 50 דקות.