קושיבינוני
מוכן ב36 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

בייקון וברוקולי מקרוני וגבינה

בייקון וברוקולי מקרוני וגבינה
אם יש לך פלפל, חלב, ריגטוני, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. נסו בייקון וביצה מקרוני וגבינה, מקרוני וגבינה טבעוני, ו מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
אדים ברוקולי 5 דקות או עד פריך במכרז; לנקז. תתייבש ותתחמם. לבשל פסטה במים רותחים בסיר גדול במשך 8 דקות או עד אל דנטה; לנקז ולשמור חם. נגב מחבת עם מגבות נייר, וחזור לחום בינוני. ממיסים חמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ברוקוליברוקולי
חמאהחמאה
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
2
מפזרים קמח על חמאה מומסת; לבשל 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. בהדרגה להוסיף חלב לתערובת הקמח במחבת, ולהביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מבשלים 1 דקה או עד עבה מעט, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
3
מוסיפים גבינה אמריקאית; מערבבים עד חלקה. מערבבים בצל ירוק פרוס ואת שאר החומרים. מערבבים ברוקולי ופסטה; מגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
גבינה אמריקאיתגבינה אמריקאית
בצל ירוקבצל ירוק
ברוקוליברוקולי
פסטהפסטה