בייקון וחשיש בטטה עם קרם אבוקדו
בייקון וחשיש בטטה עם קרם אבוקדו עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 709 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבוקדו, בייקון, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו כרוב תפוחי אדמה מתוקים וקותלי חזיר אבוקדו, כל 30 קליפורני אבוקדו תפוחי אדמה מתוקים חשיש, ו תפוחי אדמה מתוקים מתובלים עם אבוקדו וביצים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב מיץ אבוקדו וסיד במעבד מזון ותהליך עד צורות קרם lumpless, גירוד למטה הצדדים לפי הצורך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 8 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת עם כפית מחוררת.
יוצקים שומן בייקון לתוך קערה קטנה ושמורה.
חמאה חמה במחבת נירוסטה גדולה או nonstick מעל חום גבוה בינוני עד מותך.
מוסיפים בצל קצוץ ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל רק מתחיל חום, על 7 דקות.
יוצקים 1 כף שומן בייקון על בצל משחי, ולאחר מכן להוסיף תפוח אדמה מתוק מעוקל למחבת, משליך עד בטטה מצופים בשמן. להפחית את החום בינוני, לכסות עם מכסה ומבשל, רועד ו זורק מדי פעם, עד בטטה מתרכך אם כי, על 15 דקות.
הסר את המכסה והגדיל את החום לגבוה. לבשל, לזרוק מדי פעם, עד שחום היטב, על 5 דקות. מערבבים בייקון קצוץ, עונה לטעום עם מלח ופלפל, להסיר מן החום לכסות עד מוכן לשרת.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה שאינה מקל על חום גבוה עד מנצנץ, מטגנים את הביצים הנותרות עד doneness הרצוי. מתבלים במלח ופלפל. מחלקים חשיש בין 4 צלחות, העליון כל צלחת עם ביצה מטוגנת מנה של קרם אבוקדו.