קושירגיל
מוכן ב21 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

בייקון ועוטפת שוויצרית עם ממרח Adobo

בייקון ועוטפת שוויצרית עם ממרח Adobo
בייקון ועוטפת שוויצרי עם ממרח Adobo עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. אם יש לכם עגבניות, בצל דק, חסה רומאית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו ממרח שווייצרי ושקד חם, ממרח שוויצרי ושקדים חמים, ו עוטפת מנגולד שוויצרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר 1 כפית רוטב אדובו מפחית. מילואים צ ' ילי ורוטב adobo הנותרים לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
2
שלב 1 כפית רוטב אדובו, שמנת חמוצה, ושום בקערה קטנה, ערבוב עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מורחים תערובת רוטב adobo באופן שווה על עוטפת כריך. מסדרים 3 חצאי בייקון לרוחב מרכז כל לעטוף. מעל כל אחד עם פרוסת גבינה. למעלה באופן שווה עם בצל, עגבניות, וחסה. החל מקצה קצר, להפשיל עוטפות; לחתוך לשניים.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי