בייקון וריזוטו אפונה מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בייקון וריזוטו אפונה מתוק. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 324 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. לכי לחנות וקחי גבינת פרמזן, מרק עוף, אפונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו שעועית מתוקה וריזוטו בייקון פריך, ריזוטו אפונה ובייקון, ו ריזוטו בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת גדולה על חום בינוני גבוה 5 דקות. או רק עד בייקון הוא פריך, ערבוב מדי פעם.
הסר בייקון ממחבת עם כפית מחוררת, הזמנת טפטוף במחבת.
לנקז בייקון על מגבות נייר.
מוסיפים בצל לטפטופים; מבשלים 4 עד 5 דקות. או עד פריך במכרז, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים אורז ושום; מבשלים 3 דקות. או עד אורז הוא אטום, ערבוב לעתים קרובות. בהדרגה להוסיף 1/2 יכול מרק, לבשל ומערבבים 3 דקות. או עד מרק נספג לחלוטין. חזור עם מרק שנותר, ערבוב גבינת שמנת עם תוספת אחרונה של מרק ובישול 5 דקות. או גבינת שמנת נמסה לחלוטין תערובת מעורבב היטב.
מערבבים באפונה; לבשל 2 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום. מערבבים בייקון, פטרוזיליה ו 1 כף. פרמזן.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.