בייקון, חווה, עוף מקרוני וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בייקון, חווה, עוף מק וגבינה. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו חזה עוף, קמח, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בייקון וביצה מקרוני וגבינה, גבינת צ'דר עוף ברוטב צ' דר, ו עוף יוגורט יווני עם בייקון וגבינה {GF, חלבון גבוה, שומן נמוך} (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת, שמירה על טפטוף במחבת. קוצצים קותלי חזיר דק, מניחים בצד. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים עוף לטפטופים במחבת; מטגנים 6 דקות או עד לסיום.
שמן חום בסיר גדול מעל חום בינוני; מפזרים קמח באופן שווה למחבת. לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מערבבים חלב ומרק, ערבוב עם מקצף; בהדרגה להוסיף תערובת חלב לסיר, ערבוב עם מקצף. מביאים לרתיחה; מבשלים 2 דקות או עד עבה.
הסר מהחום; תן לעמוד 4 דקות או עד שהרוטב מתקרר ל 15
מוסיפים תערובת גבינה איטלקית, אבקת בצל, אבקת שום, שמיר ומלח, ערבוב עד גבינה נמסה. מערבבים פסטה ועוף.
תערובת כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים באופן שווה עם בייקון שמורות גבינת קולבי-ג ' ק. צלייה 3 דקות או עד גבינה נמסה.