קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות18
מגזין

בייקון כבש

בייקון כבש
לכו לחנות ותרימו פלפל, מלח בריפוי ורוד, מלח קריסטל יהלום כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צ'יפס ובייקון של כבש, המבורגרים כבש ובייקון, ו המבורגרים כבש צלוי בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את המלחים, סוכר חום, עלי דפנה ופלפל בקערה ומעבירים לצלחת גדולה או לתבנית אפייה. לדלות את שד הטלה לשפשף ולעסות אותו לתוך פני השטח של הטלה. (כנראה יהיה לך קצת לשפשף נשאר.) לנער את כל לשפשף עודף ולתת את הבשר לשבת, מכוסה, במקרר במשך 5 ימים, הפיכת הטלה פעם ביום.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
יש לשטוף את שד הטלה ביסודיות, ללטף אותו יבש עם מגבות נייר, ולאפשר לו לשבת חשוף במקרר לילה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מבשלים את בייקון הטלה: משרים את שבבי העץ במים במשך 30 דקות, ולאחר מכן לנקז אותם להתייבש לטפוח. הכן את התנור שלך. כאשר הטמפרטורה בתוך המעשן הגיעה 93° ואת שבבי העץ מעשנים בהתמדה, מוסיפים את הטלה, ולתת עשן. לשמור על הטמפרטורה ב200 לפחות עד מדחום מוכנס לתוך מרכז הבשר קורא160. זה ייקח בערך 2 שעות, אבל אנחנו ממליצים לעשן עבור 3, כמו בישול ארוך משפר את איכות הבייקון. אפשר את הבייקון להתקרר לחלוטין במקרר ולאחסן, עטוף, עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
טיפ: גודל השדיים כבש יכול להשתנות לא מעט, כדי להיות בטוח לקנות שלך deboned או boneless. שד עצם-in יאבד 30 עד 35 אחוזים ממשקלו על deboning.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
1
אם אתה מעדיף להשתמש בתנור, מחממים עד 93° ומבשלים במשך 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
נח וריי ברנמוף פתחו את מעדניית קצה המייל בברוקלין ב-201
3
הניו יורק טיימס כינה אותו" מחווה אוהבת למסורת המעדנייה", והזגאט והניו יורק מגזין בחרו בו למעדנייה הטובה ביותר בניו יורק. במקור ממונטריאול וניו יורק, בהתאמה, נוח וריי חיים כעת בפארק סלופ.