בייקון כבש
לכו לחנות ותרימו פלפל, מלח בריפוי ורוד, מלח קריסטל יהלום כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צ'יפס ובייקון של כבש, המבורגרים כבש ובייקון, ו המבורגרים כבש צלוי בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המלחים, סוכר חום, עלי דפנה ופלפל בקערה ומעבירים לצלחת גדולה או לתבנית אפייה. לדלות את שד הטלה לשפשף ולעסות אותו לתוך פני השטח של הטלה. (כנראה יהיה לך קצת לשפשף נשאר.) לנער את כל לשפשף עודף ולתת את הבשר לשבת, מכוסה, במקרר במשך 5 ימים, הפיכת הטלה פעם ביום.
יש לשטוף את שד הטלה ביסודיות, ללטף אותו יבש עם מגבות נייר, ולאפשר לו לשבת חשוף במקרר לילה.
מבשלים את בייקון הטלה: משרים את שבבי העץ במים במשך 30 דקות, ולאחר מכן לנקז אותם להתייבש לטפוח. הכן את התנור שלך. כאשר הטמפרטורה בתוך המעשן הגיעה 93° ואת שבבי העץ מעשנים בהתמדה, מוסיפים את הטלה, ולתת עשן. לשמור על הטמפרטורה ב200 לפחות עד מדחום מוכנס לתוך מרכז הבשר קורא160. זה ייקח בערך 2 שעות, אבל אנחנו ממליצים לעשן עבור 3, כמו בישול ארוך משפר את איכות הבייקון. אפשר את הבייקון להתקרר לחלוטין במקרר ולאחסן, עטוף, עד 1 חודש.
טיפ: גודל השדיים כבש יכול להשתנות לא מעט, כדי להיות בטוח לקנות שלך deboned או boneless. שד עצם-in יאבד 30 עד 35 אחוזים ממשקלו על deboning.
אם אתה מעדיף להשתמש בתנור, מחממים עד 93° ומבשלים במשך 3 שעות.
נח וריי ברנמוף פתחו את מעדניית קצה המייל בברוקלין ב-201
הניו יורק טיימס כינה אותו" מחווה אוהבת למסורת המעדנייה", והזגאט והניו יורק מגזין בחרו בו למעדנייה הטובה ביותר בניו יורק. במקור ממונטריאול וניו יורק, בהתאמה, נוח וריי חיים כעת בפארק סלופ.