סלט בייקון-שוויצרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 484 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל, אפונה, גבינה שוויצרית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: בייקון-סלט השוויצרי, סלט השוויצרי, ו Cashew שוויצרי סלט.
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב מיונז, סוכר, מלח ופלפל. בקערת סלט גדולה, שכבה שליש מהירוקים ושליש מתערובת המיונז, בצל, אפונה וגבינה. חזור על השכבות פעמיים. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות. ממש לפני ההגשה, מוסיפים את הבייקון וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ירוק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה