בייקון עוף ואנצ'ילדות מוערמות
בייקון עוף ואנצ'ילדה מוערמת החווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 647 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1149 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמן canolan, כוסברה, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו אנצ'ילדות עוף בערימה, אנצ'ילדות עוף בערימה, ו אנצ'ילדות עוף מוערמות עם סלסה ורדה וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חמאה לסיר בינוני מעל חום בינוני להמיס. לאחר מותך, לטאטא בקמח עד חלקה. לאט לאט לטאטא במרק עוף.
חום ומערבבים עד סמיך תוסס. לאחר עבה, מערבבים גבינה ולהפחית את החום נמוך.
מוסיפים תיבול החווה, כמון, בייקון, עוף, צ ' ילי ירוק ועגבניות, ערבוב לשלב.
מחממים שמן זית למחבת בינונית על חום בינוני. טורטיות פאן-פריי במשך כ -30 שניות בכל צד ומניחים על צלחת מרופדת מגבת נייר לניקוז שמן. המשיכו עד שכל 12 הטורטיות יהיו מטוגנות. ייתכן שיהיה עליך להוסיף עוד שמן לאחר כמה קבוצות.עבור כל מנה, מניחים טורטייה על צלחת הגשה. למעלה עם כפית של רוטב העליון עם קמצוץ או שניים של גבינה.
מניחים עוד טורטייה על גבי וחזור עם רוטב וגבינה. למעלה עם פרוסות אבוקדו עלי כוסברה אם תרצה.