בייקון עטוף Tenderloin עם מרווה ולימון
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית 30? בייקון עטוף Tenderloin עם מרווה ולימון יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 659 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מלח ופלפל טחון, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: חוסם עורקים עטוף בבייקון ומרווה, חזה עוף עטוף בבייקון ומרווה, ו בייקון עטוף עוף עם פטריות ומרווה.
הוראות
בשר חזיר מתובל עם מלח ופלפל שחור.
מחממים שמן במחבת מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים tenderloins בשמן חם עד השחמה בכל צד, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מחממים תנור ל 380 מעלות F (193 מעלות C).
מערבבים מיץ מ 1/2 לימון, מרווה, וגרידת לימון יחד בקערה עד צורות להדביק; למרוח על כל tenderloin.
עוטפים רצועות בייקון סביב כל פילה ומניחים בתבנית אפייה. לפזר תפוחים סביב tenderloins ומיץ רסס של 2 לימונים על בשר ותפוחים.
מבשלים חזיר בתנור שחומם מראש עד שהתפוחים רכים וחזיר הוא מעט ורוד במרכז, כ -25 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c).