בייקון עטוף גבינה כחולה ממולאת עוף, שעועית ירוקה ותפוחי אדמה מרוסקים עם בצל ירוק
בייקון עטוף גבינה כחולה ממולאת עוף, שעועית ירוקה ותפוחי אדמה מרוסקים עם בצל ירוק נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל ירוק, פלפל, עלי תרד תינוק מפחים בתפזורת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו צלחת צדדית די יקרה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: פקאן, בייקון ושעועית ירוקה גבינה כחולה, שעועית ירוקה מרוסקת ותפוחי אדמה עם פנצ'טה מ' הירקות המפוארים של איטליה, ו צלעות חזיר מזוגגות עם תפוחי אדמה מרוסקים ושעועית ירוקה מבושלת.
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
באמצעות סכין חדה קטנה לחתוך את הקצה העבה של העוף ולעשות חתך להגיע 2/3 הדרך במורד השד. שחרר את החתך עם האצבעות שלך כדי לעשות חור. מתבלים את העוף עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
פלפל
ציוד שתשתמש בו
סכין
3
לשלב את הגבינה עם ארוגולה ותרד תינוק וכאלה השדיים. ספירלה-לעטוף את השדיים עם בייקון בחוזקה כדי לכסות את הבשר באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
בייבי תרד
ארוגולה
גבינה
בייקון
בשר
עוטף
4
מניחים עוף על תבנית אפייה nonstick וצולים 20 עד 22 דקות עד בייקון הוא פריך ועוף הוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
בייקון
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
מניחים את תפוחי האדמה בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה, מתבלים מים במלח ומבשלים תפוחי אדמה 15 דקות, או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
להביא מים 1 אינץ לרתיחה. שעועית. מים מלוחים ומוסיפים שעועית למים. מבשלים 5 דקות, לנקז ולשלב עם עגבניות, טימין, 1 שמן כף, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגבנייה
שעועית
טימין
מים
מלח
שמן בישול
7
מניחים את תפוחי האדמה בחזרה בסיר החם לאחר ניקוז. מעיל את תפוחי האדמה עם 2 כפות שמן, בצל ירוק, ציר עוף ומלח ופלפל. לזרוק במשך 1 דקות.