בייקון עטוף עוף, צ'דר, חלפיניו חבילות עם תפוחי אדמה אצבעונים
עוף עטוף בבייקון, חבילות צ'דר וחלפיניו עם תפוחי אדמה אצבעוניים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 966 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סלסה tomatillo, שמנת, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. מתכון זה הוא אהב על ידי 266 אוכל וטבחים. נסו בייקון עטוף פופרס חלפיניו עוף, בייקון עטוף עוף ממולא חלפיניו נושך, ו בייקון עטוף חלפיניו פופר עוף ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני נמוך ותחמם מראש תנור ל 375 ° F. בסיר גדול, לשלב אורז, מלאי עוף, 1 כפית שמן, ועל 1 כפית מלח. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 20 דקות או עד אורז מבושל דרך ונוזל נספג.
הסר מהחום ולאפשר לנוח, מכוסה, במשך חמש דקות.
בינתיים, מניחים תפוחי אדמה, הנותרים 2 כפיות שמן, ושאלוט בתבנית אפייה בטוחה לתנור. מתבלים במלח ופלפל וזורקים למעיל.
מניחים בתנור וצלי, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה כמעט מבושלים דרך, על 15 דקות.
מוסיפים גבינה, חלפיניו, סלסה ושמנת חמוצה. לזרוק לשלב.
חותכים כל חזה עוף אופקית כמעט כל הדרך ולפתוח כמו ספר. מתבלים במלח ופלפל משני הצדדים. מלא עם כמות נדיבה של אורז חלפיניו משובץ. סגור את העוף סביב מילוי לעטוף כל חבילה עם שתי פרוסות של בייקון.
הסר תפוחי אדמה מהתנור ועוף נסטלה לתבנית אפייה. חזור לתנור ומבשל עד רישום עוף 155 עד 165 ° F על מדחום מיידי לקרוא, על 30 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר לנוח במשך 10 דקות לפני ההגשה.