קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

בייקון עטוף רגלי עוף מרמייט

בייקון עטוף רגלי עוף מרמייט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בייקון עטוף רגלי עוף מרמייט. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 34 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, ציר עוף, רגלי עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: בייקון עטוף עוף, בייקון עטוף עוף, ו עוף עטוף בבייקון.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש ל 191°. בסיר לשלב 1/3 ציר עוף כוס, מרמיט, וסוכר חום ולהביא לרתיחה. להפחית רוטב 1/4 כוס, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
לעטוף כל רגל עוף עם שתי חתיכות של בייקון ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
מברשת תערובת מרמייט על עוף ומניחים בתנור. צלוי עד בייקון שניתנו ועוף הגיע לטמפרטורה פנימית של 160 עד 165 ° F, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרמייטמרמייט
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
להעביר עוף ללוח חיתוך (להזמין את המיצים במחבת), אוהל עם נייר כסף, ולאפשר לנוח בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בעוד העוף נח, מחממים חמאה בסיר קטן מעל חום גבוה בינוני עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד הקמח רק מתחיל חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
7
מוסיפים את הגושים השמורים, מקציפים כל הזמן כדי להיפטר מכל גושים.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
להוסיף כוס הנותרים של מלאי, לטאטא כל הזמן. להביא מבשלים ומבשלים עד מעובה קלות, על 5 דקות. מתבלים בטעמים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מגישים עוף עם רוטב וצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות