קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

בייקון עטוף רגלי עוף מרמייט

בייקון עטוף רגלי עוף מרמייט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בייקון עטוף רגלי עוף מרמייט. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 34 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, ציר עוף, רגלי עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: בייקון עטוף עוף, בייקון עטוף עוף, ו עוף עטוף בבייקון.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש ל 191°. בסיר לשלב 1/3 ציר עוף כוס, מרמיט, וסוכר חום ולהביא לרתיחה. להפחית רוטב 1/4 כוס, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
כָּתֵףכָּתֵף
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לעטוף כל רגל עוף עם שתי חתיכות של בייקון ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מברשת תערובת מרמייט על עוף ומניחים בתנור. צלוי עד בייקון שניתנו ועוף הגיע לטמפרטורה פנימית של 160 עד 165 ° F, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרמייטמרמייט
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
להעביר עוף ללוח חיתוך (להזמין את המיצים במחבת), אוהל עם נייר כסף, ולאפשר לנוח בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בעוד העוף נח, מחממים חמאה בסיר קטן מעל חום גבוה בינוני עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד הקמח רק מתחיל חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
7
מוסיפים את הגושים השמורים, מקציפים כל הזמן כדי להיפטר מכל גושים.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
להוסיף כוס הנותרים של מלאי, לטאטא כל הזמן. להביא מבשלים ומבשלים עד מעובה קלות, על 5 דקות. מתבלים בטעמים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מגישים עוף עם רוטב וצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות