קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

בייקון עטוף רגלי עוף מרמייט

בייקון עטוף רגלי עוף מרמייט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בייקון עטוף רגלי עוף מרמייט. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 34 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, ציר עוף, רגלי עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: בייקון עטוף עוף, בייקון עטוף עוף, ו עוף עטוף בבייקון.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש ל 191°. בסיר לשלב 1/3 ציר עוף כוס, מרמיט, וסוכר חום ולהביא לרתיחה. להפחית רוטב 1/4 כוס, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לעטוף כל רגל עוף עם שתי חתיכות של בייקון ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מברשת תערובת מרמייט על עוף ומניחים בתנור. צלוי עד בייקון שניתנו ועוף הגיע לטמפרטורה פנימית של 160 עד 165 ° F, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מרמייטמרמייט
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
להעביר עוף ללוח חיתוך (להזמין את המיצים במחבת), אוהל עם נייר כסף, ולאפשר לנוח בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בעוד העוף נח, מחממים חמאה בסיר קטן מעל חום גבוה בינוני עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד הקמח רק מתחיל חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
7
מוסיפים את הגושים השמורים, מקציפים כל הזמן כדי להיפטר מכל גושים.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
להוסיף כוס הנותרים של מלאי, לטאטא כל הזמן. להביא מבשלים ומבשלים עד מעובה קלות, על 5 דקות. מתבלים בטעמים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
מגישים עוף עם רוטב וצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות