בייקון פריך & נקניק קרבונרה
אם ברצונך להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לאוסף שלך, בייקון פריך & נקניק קרבונרה עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 997 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פנה, בצל, חלמונים ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 63 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני קרבונרה עם בייקון כרוב ניצנים פריך, קרבונרה ממולאים תפוחי אדמה עם פריך Pancetta, ו נקניק קרבונרה.
הוראות
לבשל את הפסטה בעקבות הוראות חבילה. בינתיים, לסחוט את הבשר מתוך תרמילי נקניק, עם ידיים לחות או משומן קלות, להתגלגל לתוך כדורים קטנים-ish.
מחממים מחבת ומבשלים את הבייקון או את הפנצ ' טה עד ממש פריך.
הסר ולשמור חם. מטגנים את sausageballs עד הזהב מבושל דרך, להסיר ולשמור חם (תנור נמוך טוב בשביל זה). מבשלים את הבצל בשומן מן הבייקון ו sausageballs (להטות כמה אם אתה צריך) עד רך.
בקערה קטנה, מערבבים את חלמוני הביצה, שמנת, רוב הפרמזן ורוב הפטרוזיליה עם הרבה פלפל שחור וקמצוץ מלח.
מסננים את הפסטה, שומרים מצקת מים. להטות את הפסטה בחזרה למחבת, את החום, ולהוסיף את תערובת הביצה, בצל ו sausageballs.
מערבבים היטב, מוסיפים קצת מי פסטה עד שיש לך רוטב שמצפה את הפסטה. עצה לתוך קערות, לפזר על פטרוזיליה ופרמזן הנותרים, העליון עם בייקון.