בייקון-צ'דר עוף ותפוחי אדמה
בייקון-צ'דר עוף ותפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 2321 קלוריות, 112 גרם חלבון ו 168 גרם שומן. אם יש לך בצל, תפוחי אדמה, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו בייקון עטוף עוף, צ'דר, חלפיניו חבילות עם תפוחי אדמה אצבעונים, בייקון צ'דר פעמיים תפוחי אדמה אפויים, ו בייקון וצ'דר ניפצו תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים רוטב על עוף בצלחת רדודה. מקררים 30 דקות. להשרות.
מחממים תנור ל 204°. מבשלים בייקון במחבת גדולה על חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון ממחבת, הזמנת 1 כף. טפטוף במחבת.
לנקז בייקון על מגבות נייר.
מוסיפים תפוחי אדמה ובצל לטפטופים שמורים; מבשלים 5 דקות., ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום. קותלי חזיר מתפוררים.
מוסיפים לתערובת תפוחי אדמה; מערבבים קלות. כפית לתוך צלחת אפייה 13x9 אינץ'.
הסר עוף מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מניחים עוף על תערובת תפוחי אדמה.
אופים 55 דקות. עד 1 שעה או עד תפוחי אדמה הם במכרז ועוף נעשה (165F). למעלה עם גבינה ופטרוזיליה.