בייקון, שומר וצ'אטני תפוחים
בייקון, שומר וצ'אטני תפוחים יכול להיות רק התבלין שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 717 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. מתאים ל-30 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך ענפי קורנית, בגט, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בייקון, שומר וצ'אטני תפוחים, מרק ערמון-שומר עם תפוח-אגוז צ'אטני, ו תפוח, בייקון & שומר מלית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה; מוסיפים את הבייקון ומבשלים על אש מתונה עד פריך, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון מגבות נייר לניקוז.
יוצקים את כל אבל 3 כפות של השומן מן המחבת.
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיף את שומר חתוך, טימין, שום ותפוח. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 8 דקות.
מוסיפים את זרעי שומר ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה. מערבבים במיץ לימון,גרידת לימון, סוכר ושומר.
הסר את chutney מן החום, העונה עם מלח ופלפל ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. להשליך את הקורנית, מערבבים בבייקון ומגישים את chutney עם טוסטים.