בייקון-תירס מרק עם שרימפס
מרק בייקון-תירס עם שרימפס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 496 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סלרי מראש, בייקון במרכז לחתוך, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. מתכונים דומים: מרק תירס וחסילונים עם בייקון, בייקון-תירס מרק עם שרימפס, ו בייקון-תירס מרק עם שרימפס-ביס פיקנטי.
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בייקון למחבת; לטגן 4 דקות או עד הבייקון מתחיל חום.
מוסיפים בצל והבא 3 מרכיבים (דרך שום טחון) למחבת, ו לטגן במשך 2 דקות.
מוסיפים תירס, ומבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה, ומבשלים 4 דקות.
מניחים 2 כוסות של תערובת תירס בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר קיטור לברוח), ומכסה מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה על פתיחה במכסה הבלנדר (כדי למנוע התזות). להתמזג עד חלקה. להחזיר תערובת תירס מחית למחבת. מערבבים שרימפס; לבשל 2 דקות או עד שרימפס נעשים. מערבבים חצי וחצי, פלפל, ומלח. קראמבל בייקון שמורות על מרק.