בייקר, בייקר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל בייקר, אופה. מנה אחת מכילה 603 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 4 . מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. מתכון זה מאוכלרשת דורש מלח כשר, שיבולת שועל, דבש, זנגביל הקרקע. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 27%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מה חדש על בייקר בחורה, בייגלה שלט של בייקר, ו עוגות קערה אחת של בייקר.
הוראות
בקערה שלבו את כל החומרים היבשים וקוביות החמאה. משפשפים את התערובת במהירות בין קצות האצבעות עד שהיא יוצרת גושים לחים קטנים בתערובת חולית רופפת. מקררים בזמן הכנת התפוחים.
חותכים שכבה קטנה מתחתית כל תפוח ליצירת משטח תחתון שטוח ויציב. בעזרת סכין חיתוך קטנה, חותכים חרוט גלילי מהחלק העליון של התפוח, נעים כ -1 אינץ 'מחוץ לליבה, בדומה להסרת החלק העליון של דלעת בעת גילוף ג' ק אולנטרן.
הסר את החלק העליון וזורק. בעזרת כף מלון או כפית, הסר את הליבה והזרעים שנותרו והקפד לא לנקב את בסיס התפוח.
מניחים תפוחים על תבנית עם נייר אפייה או תבנית פאי וממלאים כל מרכז בכפית דבש. כף בתערובת, אורזת קלות עד שהיא גדושה ועולה על דפנות התפוחים.
אופים בתנור בחום של 350 מעלות על המדף העליון או האמצעי למשך 40 דקות או עד שהמילוי מזהיב וניתן להכניס את קצה סכין החיתוך לצד התפוח ללא התנגדות מועטה או ללא.
תנו לתפוחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.