בייקר, בייקר
בייקר, בייקר לוקח בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. תמורת $1.51 למנה, מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בתוספת זו יש 603 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-24 גרם שומן למנה. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר טחון, חמאה, סוכר חום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 31%. הציון הזה גרוע למדי. מתכונים דומים: Baker, Baker, What's New on The Baker Chick, ו-Baker's Sign Pretzels.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים וחמאה חתוכה לקוביות. שפשפו את התערובת בזריזות בין קצות האצבעות עד שנוצרת גושים לחים קטנים בתערובת חולית רופפת. מקררים בזמן הכנת התפוחים.
חותכים שכבה קטנה מהחלק התחתון של כל תפוח כדי ליצור משטח תחתון שטוח ויציב. בעזרת סכין חיתוך קטנה, חתכו חרוט גלילי מהחלק העליון של התפוח, זז בערך 1 אינץ' מחוץ לליבה, בדומה להסרת החלק העליון של דלעת בעת גילוף ג'ק או'לנטרן.
הסר את החלק העליון והשליך. בעזרת כדור מלון או כפית, הסר את שאר הליבה והגרעינים תוך הקפדה לא לנקב את בסיס התפוח.
מניחים תפוחים על נייר אפייה או תבנית פאי וממלאים כל מרכז בכפית דבש. כף תערובת, אורזים קלות עד שהיא גדושה וגולשת על דפנות התפוחים.
אופים בתנור בחום של 350 מעלות על הרשת העליונה או האמצעית במשך 40 דקות או עד שהמילוי מזהיב וניתן להכניס את קצה סכין החיתוך לדופן התפוח עם מעט או ללא התנגדות.
תנו לתפוחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.