בין לילה לחמניות תבלין דלעת עם הדובדבן גבינת שמנת
בין לילה לחמניות תבלין דלעת עם הדובדבן גבינת שמנת עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 390 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח זהב, מלח, חלב חם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -30 דקות. נסו דלעת Fantail לחמניות קינמון עם הדובדבן גבינת שמנת מייפל, לחמניות מתוקות דלעת עם חמוציות, פקאן וזיגוג גבינת שמנת קרמל, ו וידוי # 136: לא יכולתי להתאפק ... דלעת ספייס לחמניות קינמון עם קינמון גבינת שמנת קינמון טפטוף (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים חלב חם, שמרים ו 1 כף של סוכר מגורען. להפריש עד שמרים הופך קצף בזמן שאתה לאסוף מרכיבים שנותרו.
בקערה קטנה נוספת, מערבבים דלעת, וניל וביצה.
בקערה גדולה, מערבבים 2 1/2 כוסות קמח (שומרים את כוס 1/4 האחרונה להפגיש את הבצק במידת הצורך), 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית קינמון ו 3 כפות סוכר.
חותכים בחמאת 1/4 כוס על ידי צביטה אותו לתוך הקמח עם האצבעות שלך, באמצעות בלנדר מאפה, או מזלג עד תערובת חולית וחמאה משולבת בעיקר.
מערבבים תערובת שמרים ותערובת דלעת לתוך הבצק באמצעות הוו בצק על מערבל לעמוד או עם כף עץ עד צורות בצק רטובות. אם משתמשים במיקסר, מכים את הבצק עם וו הבצק 10 דקות במהירות בינונית עד שהבצק מתחיל להתרחק מצדו של הקערה והופך לגמיש. אם הבצק עדיין רטוב מאוד וחוטי, מוסיפים 1/4 כוס קמח שנותר. אם אתה מערבב בצק ביד, סביר להניח שתצטרך קמח נוסף כך שתוכל להתמודד עם בצק מספיק כדי ללוש אותו. עבור ערבוב יד, ללוש בצק על 5 דקות, עד שהוא הופך אלסטי וחלק למדי. לעצב את הבצק לכדור ולמקם לתוך קערה משומנת; לכסות עם לעטוף פלסטיק, ולהגדיר במקום חם 1 עד 2 שעות או עד כפול בגודל.
בקערה קטנה אחרת, להכות סוכר ותבלינים למילוי עם להקציף. שמן קל 13x9 אינץ פאן; להפריש.
מניחים בצק על משטח עבודה מקומח.
רול בצק עם סיכה מתגלגלת למלבן 15x12 אינץ'.
מורחים 1/4 כוס חמאה מומסת על הבצק, ומשאירים כ-1 אינץ ' של שטח לא מסונן על כל אחד מהצדדים הארוכים יותר.
מפזרים בתערובת סוכר ותבלינים. החל מ-1 מהצדדים הארוכים יותר של הבצק, מגלגלים אותו לתוך בול עץ, וצובטים יחד את התפר.
חותכים את הבצק ל 4 חתיכות שוות; חותכים כל חתיכה ל 3, עבור סך של 12 לחמניות. סדר באופן שווה במחבת עם 1 של הצדדים לחתוך למטה. מכסים את המחבת בניילון נצמד, ומניחים אותה במקרר למשך הלילה.
בבוקר, להסיר מחבת מהמקרר, ולהגדיר על הדלפק במשך 30 דקות כדי להוריד את הצינה. לאחר 30 דקות, מחממים תנור ל 177°, ומניחים מחבת על התנור, שם יהיה חם מאוד, ומכסים במגבת. אפשר לתנור לחמם ולחמניות להתחמם במשך כ -30 דקות או עד לחמניות נפוחות, על גודל כפול, ואת הרווחים בין הלחמניות כמעט מלאים.
אופים 20 עד 25 דקות או עד לחמניות זהובות. להתקרר מעט בזמן שאתה עושה הדובדבן.
במחבת 6 אינץ', מחממים חמאה 1/4 כוס על חום בינוני עד שהוא מפריד לחמאה ברורה, קצף ומוצקי חלב. המשך לבשל עד מוצקי חלב להיות עמוק, חום טופי ריח ריחני ואגוזים.
יוצקים חמאה לתוך צלחת, ומניחים בצד.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת עד רך וקרם.
מוסיפים אבקת סוכר, חמאה משחימה ומלח 1/8 כפית. מקציפים לשלב, ולהפיץ על לחמניות חמות.
לחמניות הם הטובים ביותר באותו יום שהם עשויים.