קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות30
מגזין

ביס סטייק דרך הלב

ביס סטייק דרך הלב
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו ביס של סטייק דרך הלב. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 367 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -29 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . גשו לסופר וקנו חומץ יין לבן, שקדי בקר, פלפלים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . עם ציון ספונקולרי של 69% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: ביס עוגת גבינה מלב תות מיני , מלב אל לב: לימון קור א-לה קרם עם קומפוט תפוז דם , ועקיצות סטייק .

הוראות

1
קולים פלפלים 4 אינץ' מהאש עד שהקליפה מתנפחת, כ-5 דקות. בעזרת מלקחיים מסובבים את הפלפלים רבע סיבוב. צולים ומסובב עד שכל הצדדים מפוחמים ומשחירים. מניחים מיד פלפלים בקערה גדולה; מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לקלף ולהשליך עורות חרוכים; להסיר גבעולים וזרעים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מניחים פלפלים במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיפים את השמן, החומץ, האנשובי והתימין. מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
5
לקבוב, שלבו את השמן, הפפריקה, הטימין, המלח והפלפל; לשפשף על בשר בקר. צולים, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 אינץ' מהאש במשך 6-8 דקות או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה, הופכים פעם אחת. משחילים בשר בקר על שיפודים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מגישים עם רוטב פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

ניתן לשלב סטייק עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. אתה יכול לנסות את הכרם פינו נואר של Clos Pegase Mitsuko. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-28 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר של קלו פגאסה מיצוקו
כרם פינו נואר של קלו פגאסה מיצוקו
לפינו נואר 2012 יש ניחוחות מפתים עמוקים של דובדבנים אדומים ושחורים ו-olallieberry המודגשים על ידי פטריות פורצ'יני מיובשות, תה פו-אר, תבלינים מתוקים וקוביות של קטורת כנסייה. היין משיי וחסר תפרים בפה, מאזן בשרניות עם חומציות מושלמת ותחושת פה שופעת.