ביס סטייק דרך הלב
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו ביס של סטייק דרך הלב. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 367 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -29 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . גשו לסופר וקנו חומץ יין לבן, שקדי בקר, פלפלים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . עם ציון ספונקולרי של 69% , המנה הזו טובה. מתכונים דומים: ביס עוגת גבינה מלב תות מיני , מלב אל לב: לימון קור א-לה קרם עם קומפוט תפוז דם , ועקיצות סטייק .
הוראות
קולים פלפלים 4 אינץ' מהאש עד שהקליפה מתנפחת, כ-5 דקות. בעזרת מלקחיים מסובבים את הפלפלים רבע סיבוב. צולים ומסובב עד שכל הצדדים מפוחמים ומשחירים. מניחים מיד פלפלים בקערה גדולה; מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות.
לקלף ולהשליך עורות חרוכים; להסיר גבעולים וזרעים.
מניחים פלפלים במעבד מזון.
מוסיפים את השמן, החומץ, האנשובי והתימין. מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה.
לקבוב, שלבו את השמן, הפפריקה, הטימין, המלח והפלפל; לשפשף על בשר בקר. צולים, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 אינץ' מהאש במשך 6-8 דקות או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה, הופכים פעם אחת. משחילים בשר בקר על שיפודים.
מגישים עם רוטב פלפל אדום.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
ניתן לשלב סטייק עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. אתה יכול לנסות את הכרם פינו נואר של Clos Pegase Mitsuko. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-28 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר של קלו פגאסה מיצוקו]()
כרם פינו נואר של קלו פגאסה מיצוקו
לפינו נואר 2012 יש ניחוחות מפתים עמוקים של דובדבנים אדומים ושחורים ו-olallieberry המודגשים על ידי פטריות פורצ'יני מיובשות, תה פו-אר, תבלינים מתוקים וקוביות של קטורת כנסייה. היין משיי וחסר תפרים בפה, מאזן בשרניות עם חומציות מושלמת ותחושת פה שופעת.