ביס עגבניות ים תיכוני
ביס עגבניות ים תיכוני לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 117 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . תמורת 49 סנט למנה , אתה מקבל ארוחה בסגנון המשרת 32. אדם אחד היה שמח שניסת את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם יש לכם בזיליקום ואורגנו, גבינת גאודה, זיתים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 36% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קפונטה ים תיכונית פטה מפוררת אלואט , סטייק צד עם סלט ים תיכוני שום , ופוסילי עם נתחי חצילים ונקניקיות - פסטה בסגנון ים תיכוני .
הוראות
פרש בצק עלים; חותכים כל דף ל-16 ריבועים.
מעבירים ריבועים לתבנית אפייה משומנת.
מפזרים גבינת גאודה; מעל עגבניות, זיתים וגבינת פטה.
אופים ב-400 מעלות למשך 14-18 דקות או עד להזהבה; מפזרים עשבי תיבול.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.