ביס פופקורן עוף באפלו
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים דרומיים, אז נסו את ביס פופקורן עוף באפלו. , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למנה זו יש 436 קלוריות , 40 גרם חלבון ו -18 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 2 מעריצים. אם יש לכם תערובת פנקייקים מלאה בכף היד, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . עם ציון של 65% , המנה הזו טובה. נסו עוף פופקורן באפלו , עוף פופקורן באפלו ועוף עוף באפלו עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
במחבת צדדית עמוקה מחממים 1 1/2 אינץ' שמן צמחי על אש בינונית. אם ברצונך לבדוק את השמן, הוסף קוביית לחם בגודל 1 אינץ' לשמן החם. אם הוא הופך לחום זהוב עמוק בספירה של 40, השמן מוכן.
בזמן שהשמן מתחמם מכינים את הבלילה. בקערת ערבוב רחבה מערבבים 2 כוסות מתערובת הפנקייק, 1 1/4 כוסות מים וכ-6 כפיות רוטב חריף. (השתמש בכפית רגילה שהיית מערבב איתה קפה זה מה שעשיתי. אין לי, טכנית, סט של כפות מדידה אמיתיות).
מניחים את 1/2 כוס הפנקייק הרגיל שנותר בקערת ערבוב רחבה אחרת. מסדרים את הבלילה ואת קערת תערובת הפנקייק הרגיל ליד החלק העליון והשמן לחימום. מרפדים צלחת בכמה גיליונות נייר סופג ושומרים בהישג יד.
לאחר שהשמן מחומם ומוכן, זורקים את נתחי העוף ב-2 כפיות רוטב חריף ואז זורקים פנימה את תערובת הפנקייק הרגילה, מצפים בצורה אחידה ומנערים עודפים. תערובת הפנקייק היבשה הרגילה תעזור לבלילה להיצמד לחתיכות העוף.
הוסף קצת עוף לבלילה, אתה הולך לרצות לעבוד ב-3 עד 4 קבוצות ציפוי וטיגון. בעזרת מזלג זורקים את הביסים לבלילה.
מוציאים את המנה הראשונה מהבלילה, מנערים את עודפי הבלילה תוך כדי הוספתם בזהירות לשמן החם. מטגנים 2 דקות מהצד הראשון, או עד שהצד הראשון מקבל חום זהוב עמוק, הופכים וממשיכים לטגן עוד 2 דקות או עד להזהבה עמוקה בכל הגוף.
מסירים מהשמן ומסננים על הצלחת המרופדת בנייר סופג, מתבלים במלח. חוזרים על הפעולה עד שכל נגיסי העוף של הפופקורן מטוגנים.
מגישים מיד עם גבינה כחולה שמנת בקירור ואיכות טובה עם רוטב מוכן עם בצל ירוק קצוץ ופלפל שחור בוערים לתוכו לטבילה.
מקשטים את המגש במקלות סלרי.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הכוכב הלבן של Moet & Chandon () עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()]()
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
White Star היא שמפניה רכה יותר. הוא מאוזן והרמוני היטב, עם ניחוחות עדינים של טוסט חם וג'ינג'ר. הגימור מתמשך עם רמז של דבש.