ביס שוקולד אגוז
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ו hor d ' oeuvre? ביס שוקולד אגוז יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. אם יש לך מלח, קינמון טחון, קמח שיבולת שועל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נגיסות אגוז שוקולד מריר טבעוניות, גבינת עיזים אגוזים ברי ביס, ו נגיסות סלמון מצופה אגוז עם רוטב משמש זנגביל טבילה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מעיל 2 גיליונות אפייה עם ספריי בישול, או קו עם נייר קלף.
מערבבים אגוזי מלך במעבד מזון 30 שניות, או עד הקרקע לארוחה משובחת.
מוסיפים שמן קנולה, ומערבבים 2 עד 3 דקות יותר, או עד לתערובת יש את העקביות של חמאת בוטנים טבעית, מגרד את הצדדים של מעבד מזון מדי פעם.
לטאטא יחד סוכר חום ½ כוס מים בסיר קטן, ולהביא תערובת לרתיחה.
יוצקים תערובת סוכר חום על חמאת אגוז הקרקע, מוסיפים תמצית וניל ומערבבים עד שלא יישארו גושים.
מקציפים יחד קמח שיבולת שועל, סודה לשתייה, מלח וקינמון בקערה נפרדת. מערבבים תערובת קמח שיבולת שועל לתערובת אגוז. מגניב 10 דקות. מקפלים שיבולת שועל, ואז שוקולד צ ' יפס.
צורה בצק עוגיות לתוך כדורי 2 אינץ', ומניחים 2 אינץ ' זה מזה על גיליונות אפייה מוכנים. לשטח עוגיות עם תחתית של שתיית כוס טבול במים.
אופים 8 עד 10 דקות, או עד עוגיות להתחיל חום וחולצות להיראות יבש. מגניב 3 דקות על דפי אפייה, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.