קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

ביס שוקולד אגוז

ביס שוקולד אגוז
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ו hor d ' oeuvre? ביס שוקולד אגוז יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. אם יש לך מלח, קינמון טחון, קמח שיבולת שועל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נגיסות אגוז שוקולד מריר טבעוניות, גבינת עיזים אגוזים ברי ביס, ו נגיסות סלמון מצופה אגוז עם רוטב משמש זנגביל טבילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. מעיל 2 גיליונות אפייה עם ספריי בישול, או קו עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים אגוזי מלך במעבד מזון 30 שניות, או עד הקרקע לארוחה משובחת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים שמן קנולה, ומערבבים 2 עד 3 דקות יותר, או עד לתערובת יש את העקביות של חמאת בוטנים טבעית, מגרד את הצדדים של מעבד מזון מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
העברה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
לטאטא יחד סוכר חום ½ כוס מים בסיר קטן, ולהביא תערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
יוצקים תערובת סוכר חום על חמאת אגוז הקרקע, מוסיפים תמצית וניל ומערבבים עד שלא יישארו גושים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
כָּתֵףכָּתֵף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
7
מקציפים יחד קמח שיבולת שועל, סודה לשתייה, מלח וקינמון בקערה נפרדת. מערבבים תערובת קמח שיבולת שועל לתערובת אגוז. מגניב 10 דקות. מקפלים שיבולת שועל, ואז שוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
קמח שיבולת שועלקמח שיבולת שועל
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
צורה בצק עוגיות לתוך כדורי 2 אינץ', ומניחים 2 אינץ ' זה מזה על גיליונות אפייה מוכנים. לשטח עוגיות עם תחתית של שתיית כוס טבול במים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גליל פירותגליל פירות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים 8 עד 10 דקות, או עד עוגיות להתחיל חום וחולצות להיראות יבש. מגניב 3 דקות על דפי אפייה, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®