קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

ביסטרו עוף בצל צרפתי

ביסטרו עוף בצל צרפתי
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין ביסטרו עוף בצל צרפתי בבית. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 397 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ בלסמי, בצל, גבינה שוויצרית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55% , וזה טוב. מרק בצל צרפתי בסגנון ביסטרו , סלט ביסטרו צרפתי עוף ותפוחי אדמה וסאב ביסטרו צרפתי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
במחבת טפלון גדולה, מבשלים ומערבבים בצל ב-1 כפית שמן על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות. מערבבים סוכר חום וחומץ; מבשלים 5-10 דקות יותר או עד לריכוך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוציאים ושומרים חם.
3
באותה מחבת משחימים עוף בשמן הנותר משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים מרק, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
העבר ל-11 אינץ'. x 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול; למעלה עם תערובת בצל.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
מניחים פרוסת באגט מעל כל חזה עוף; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
בגטבגט
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
7
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 15 דקות. לחשוף, לאפות 3-5 דקות יותר או עד שמדחום בשר קורא 170 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman