ביסטרו עוף בצל צרפתי
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין ביסטרו עוף בצל צרפתי בבית. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 397 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ בלסמי, בצל, גבינה שוויצרית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55% , וזה טוב. מרק בצל צרפתי בסגנון ביסטרו , סלט ביסטרו צרפתי עוף ותפוחי אדמה וסאב ביסטרו צרפתי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת טפלון גדולה, מבשלים ומערבבים בצל ב-1 כפית שמן על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות. מערבבים סוכר חום וחומץ; מבשלים 5-10 דקות יותר או עד לריכוך וזהוב.
באותה מחבת משחימים עוף בשמן הנותר משני הצדדים.
מוסיפים מרק, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת.
העבר ל-11 אינץ'. x 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול; למעלה עם תערובת בצל.
מניחים פרוסת באגט מעל כל חזה עוף; מפזרים גבינה.
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 15 דקות. לחשוף, לאפות 3-5 דקות יותר או עד שמדחום בשר קורא 170 מעלות.