קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

ביסטרו עוף בצל צרפתי

ביסטרו עוף בצל צרפתי
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין ביסטרו עוף בצל צרפתי בבית. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 397 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ בלסמי, בצל, גבינה שוויצרית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 55% , וזה טוב. מרק בצל צרפתי בסגנון ביסטרו , סלט ביסטרו צרפתי עוף ותפוחי אדמה וסאב ביסטרו צרפתי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
במחבת טפלון גדולה, מבשלים ומערבבים בצל ב-1 כפית שמן על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות. מערבבים סוכר חום וחומץ; מבשלים 5-10 דקות יותר או עד לריכוך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוציאים ושומרים חם.
3
באותה מחבת משחימים עוף בשמן הנותר משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים מרק, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
העבר ל-11 אינץ'. x 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול; למעלה עם תערובת בצל.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
מניחים פרוסת באגט מעל כל חזה עוף; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
מרגריטה® קפיקולהמרגריטה® קפיקולה
בגטבגט
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 15 דקות. לחשוף, לאפות 3-5 דקות יותר או עד שמדחום בשר קורא 170 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות