ביסק הבטטה של ג'ן
מרק הבטטה של ג'ן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 642 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת מיץ תפוחים, חמאה, שמנת כבדה ובצל. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-55 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 61%. ציון זה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ביסק בטטה, ביסק בטטה, ו ביסק בטטה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מוסיפים חמאה ושמן לסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. לאחר שהחמאה מקציפה, מוסיפים את הבצל והשום ומקפיצים עד לריכוך, כ -3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים את התירס ומבשלים עוד 1 דקה.
מוסיפים את הבטטות, מרק העוף, מיץ התפוחים, 2 כפיות התיבול, הפלפל הלבן, שנותרו 1 1/2 כפיות מלח, פלפל אנגלי וקאיין. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד שתפוחי האדמה מבושלים ומזלג רך, כ -20 דקות.
השתמש בבלנדר טבילה וטהר את הביסק עד לקבלת מרקם חלק. טועמים לתיבול ואז מערבבים פנימה את השמנת הכבדה. לחמם מחדש על אש נמוכה.
מעבירים לקערות הגשה ומקשטים במרווה וקרוטונים מלוחים.
מחממים שמן זית בסיר על אש נמוכה. מוסיפים בזהירות את הלחם לסיר וזורקים עד להשחמה. תוך כדי השחמה מפזרים תיבול עופות.
מעבירים לקערה ומניחים בצד.