ביסקוטי הדר הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 26 מנות. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח, קליפת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: עוגת לערבב ביסקוטי הדר, ביסקוטי הדר שוקולד, ו עבור כריכי פרי הדר חמאה ממולאים בקרד הדר מעורב.
הוראות
1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מקציפים חמאה עם מיקסר במהירות בינונית עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
3
להוסיף 1 כוס סוכר; לנצח היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
4
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה בריכוז מיץ תפוזים, קליפות הדר, ווניל.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזים
וניל
ביצה
5
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
6
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בהדרגה להוסיף תערובת חמאה, להכות היטב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 5 או 6 פעמים. מחלקים את הבצק לשניים; מעצבים כל חצי לגליל באורך 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
חמאה
בצק
קמח לכל מטרה
גלול
מלח
7
מקום לחמניות, 4 עד 5 סנטימטרים זה מזה, על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; לשטח כל גליל לעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
מברשת בצק עם מיץ לימון; מפזרים באופן שווה עם 2 כפיות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
בצק
סוכר
9
אופים ב 325 במשך 29 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
מקום לחמניות על מתלה חוט; מגניב מעט. בעוד לחמניות מתקררות, לשטוף כל סוכר מקורמל מדף אפייה, להתייבש ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
גלול
סוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מתלה תיל
11
חותכים לחמניות באלכסון לפרוסות 1/2 אינץ'. לעמוד פרוסות זקוף על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
12
אופים ב 325 במשך 17 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
הסר עוגיות מאפייה גיליון, מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מתלה תיל
14
ביסקוטי (bee-SKAWT-tee) כל כך נקראים כי הם "פעמיים אפוי."העוגיות הקראנצ' יות האלה מושלמות לטבילה ביין קינוח או בקפה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castellani קיאנטי Annata. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.