ביסקוויט הדרים
ביסקוטי הדר הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 26 מנות. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח, קליפת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: עוגת לערבב ביסקוטי הדר, ביסקוטי הדר שוקולד, ו עבור כריכי פרי הדר חמאה ממולאים בקרד הדר מעורב.
הוראות
מקציפים חמאה עם מיקסר במהירות בינונית עד שמנת.
להוסיף 1 כוס סוכר; לנצח היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה בריכוז מיץ תפוזים, קליפות הדר, ווניל.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בהדרגה להוסיף תערובת חמאה, להכות היטב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 5 או 6 פעמים. מחלקים את הבצק לשניים; מעצבים כל חצי לגליל באורך 9 אינץ'.
מקום לחמניות, 4 עד 5 סנטימטרים זה מזה, על תבנית אפייה מצופה ספריי בישול; לשטח כל גליל לעובי 1 אינץ'.
מברשת בצק עם מיץ לימון; מפזרים באופן שווה עם 2 כפיות סוכר.
אופים ב 325 במשך 29 דקות.
מקום לחמניות על מתלה חוט; מגניב מעט. בעוד לחמניות מתקררות, לשטוף כל סוכר מקורמל מדף אפייה, להתייבש ביסודיות.
חותכים לחמניות באלכסון לפרוסות 1/2 אינץ'. לעמוד פרוסות זקוף על תבנית אפייה.
אופים ב 325 במשך 17 דקות.
הסר עוגיות מאפייה גיליון, מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
ביסקוטי (bee-SKAWT-tee) כל כך נקראים כי הם "פעמיים אפוי."העוגיות הקראנצ' יות האלה מושלמות לטבילה ביין קינוח או בקפה.