ביסקוויט צ'דר ונקניקיות
מאפה ביסקוויט צ'דר נקניקיות ותפוח יכול להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 382 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 59 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. גשו לסופר וקנו נקניק חזיר בתפזורת, בצל, סודה לשתיה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 47%. מתכונים דומים: ביסקוויט צ'דר ונקניקיות, תפוח-נקניק-צ'דר ארוחת בוקר אופים, ו נקניק עוף, תפוח וצ'דר ארוחת בוקר אופים.
הוראות
מחממים תנור ל 425ºF. ריסוס התחתון הצדדים של 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול או גריז עם קיצור. במחבת 12 אינץ', לבשל נקניק, תפוחים ובצל על חום בינוני גבוה 8 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד נקניק כבר לא ורוד; לנקז במידת הצורך. כפית לתבנית אפייה.
בקערה בינונית, להכות ביצים 1/2 כפית מלח עם חוט whisk או מזלג עד מעורב היטב.
יוצקים ביצים על תערובת נקניק.
בקערה גדולה, מערבבים קמח, אבקת אפייה, סוכר, סודה לשתייה ומלח 1 כפית.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים. מערבבים בגבינה ובצל ירוק.
הוסף חלב חמאה; מערבבים רק עד בשילוב. זרוק את הבצק על ידי כף מעוגלתעל באופן שווה על תערובת נקניק.
אופים חשוף 20 עד 30 דקות או עד ביסקוויטים הם חום זהוב עמוק נעשה באמצע.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.