ביסקוטי קינמון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. מתאים ל-24 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך תמצית vanillan, ביצים, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 17%. מתכונים דומים: עוגיות קינמון ותבלינים, שוקולד-ביסקוטי קינמון, ו ביסקוטי אגוז קינמון.
הוראות
1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה גדולה; לעשות גם במרכז התערובת.
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים ביצים, מרגרינה ווניל, מערבבים עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינה
וניל
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
5
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש קלות 10 פעמים. לעצב בצק לחמנייה באורך 16 אינץ'.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casan אמה קיאנטי Classico. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.