ביסקוויט קמח תירס
המתכון ביסקוטי תירס יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-80 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 50 קלוריות. גשו לסופר וקנו את הסוכר, קמח, זרעי שומר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ביסקוויט קמח תירס, ביסקוטי דובדבנים עם קמח תירס, ו ביסקוטי חמוציות-פיסטוק Cornmeal (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח חמאה וסוכר עד חלקה. הכה בזרעי שומר, רום, וניל וביצים עד מעורבב היטב, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך.
בקערה אחרת, מערבבים קמח, קמח תירס ואבקת אפייה. מערבבים או להכות לתוך תערובת חמאה עד מעורבב היטב. מערבבים בצנוברים.
כפית 1 כוס בצק ב dollops לאורך אורך של חמאה או בישול קלף-מצופה 12 על ידי 15 אינץ 'תבנית אפייה, 1 אינץ' מקצה. כף עוד בצק כוס 1 לאורך הצד השני של הסדין. עם אצבעות מקורנות, לטפוח כל רצועת בצק לתוך כיכר שטוח 13 אינץ', על 1/2 אינץ 'עבה ו 2 אינץ' רחב. חזור עם הבצק שנותר (הבצק יכול לעמוד בזמן כיכרות ראשונות אופים).
אופים כיכרות בתנור 350 עד הזהב, 15 עד 20 דקות; אם אפיית יותר מחבת אחת בכל פעם, להחליף עמדות מחבת באמצע הדרך באמצעות אפייה.
עם סכין חדה, לחתוך כיכרות לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. פרוסות נפרדות מעט להטות כל אחד על צד לחתוך.
חזור לתנור ואפה עד שהעוגיות מעט כהות יותר ויציבות ויבשות למגע, 15 עד 20 דקות יותר. להחליק בעדינות ביסקוטי על מתלים להתקרר לחלוטין.