קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

ביסקוויט קרמל תפוחים מדנקן היינס®

ביסקוויט קרמל תפוחים מדנקן היינס®
ביסקוויט קרמל תפוח מדנקן היינס® עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-36 מנות. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו מים, ביצים, תערובת עוגת קרמל תפוחים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: תערובות עוגה דאנקן היינס, פאדג'נפוליטני וטיול למטבח הבדיקה דאנקן היינס, ו חטיפי שיבולת שועל תפוחים עם רוטב קינמון וקרמל {ומטבל תפוח קרמל מדהים!}.

הוראות

1
מערבבים את החומרים עד הבצק נוצר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2
מחלקים את הבצק ל 2 חתיכות להתגלגל ליומנים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מניחים על תבנית מרופדת בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בעדינות לשטח את בולי העץ לסנטימטר אחד ברוחב שלושה סנטימטרים.
5
אופים 325 מעלות F במשך כ 25 דקות או עד המשרד.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
6
מגניב במשך 5 דקות, פרוסה מחדש לאפות במשך 15 דקות להתייבש.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
אפשר להתקרר לחלוטין.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Caposaldo קיאנטי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.