ביסקוויט שומשום כתום
מתכון כתום שומשום ביסקוטי מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 68 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו קליפת תפוז, קמח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ביסקוטי שומשום לימון יווני (Portokaliou Paximathakia), ביסקוטי שקדים כתומים, ו ביסקוטי אוכמניות כתום (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה. מערבבים היטב; להפריש.
מערבבים ביצים, ביצה לבנה, וניל, קליפת תפוז, ומיץ תפוזים בקערה גדולה, ומערבבים עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים עד מעורבב היטב.
להפוך את הבצק על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. צורה בצק לשני 13 אינץ 'ארוך לחמניות; שטוח עד עובי 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 25 דקות או עד המשרד למגע.
הסר לחמניות מאפייה; תן מגניב 10 דקות על מתלה חוט.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-27
חותכים כל גליל באלכסון לפרוסות 18 (1/2 אינץ').
מניחים פרוסות, חותכים צדדים למטה, על תבנית אפייה.
אופים ב 275 במשך 40 דקות (עוגיות יהיה רך מעט במרכז אבל יהיה להקשיח כפי שהם מגניבים).
הסר מסדין אפייה; תן מגניב לחלוטין על מתלה חוט.