ביסקוויט שוקולד מריר עמוק
מתכון שוקולד כהה עמוק ביסקוטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 45 דקות. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 24 . מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ביסקוטי שקדים שוקולד מריר, ביסקוטי שוקולד מריר חמוציות, ו ביסקוטי שוקולד כתום ומריר (מתכונים דומים).
הוראות
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, זרעי פשתן, סודה ומלח בקערה, תוך ערבוב עם מקצף.
מערבבים סוכרים, חלבונים ביצה בקערה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה במשך 2 דקות.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת ביצים; מערבבים עד בשילוב. מקפלים בשוקולד ושקדים. מחלקים את הבצק ל -3 חלקים שווים.
גלגל כל מנה לתוך גליל באורך 6 אינץ'. סדר לחמניות 3 סנטימטרים זה מזה על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. טפיחה לעובי 1 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 28 דקות או עד המשרד.
הסר לחמניות מאפייה; מגניב 10 דקות על מתלה חוט.
חותכים לחמניות באלכסון לפרוסות 30 (1/2 אינץ').
מקום, לחתוך צדדים למטה, על תבנית אפייה. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325; אופים 7 דקות. הפוך עוגיות; אופים 7 דקות (עוגיות יהיו רכות מעט במרכז אבל יתקשה כפי שהם מגניבים).
הסר גיליון אפייה; מגניב על מתלה חוט.