ביסקוויט שקדים וצימוקים
ביסקוויט שקדים וצימוקים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם זרעי אניס, גרידת תפוז, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: ביסקוטי צימוקים שוקולד, ביסקוטי קשיו וצימוקים מוזהבים, ו ביסקוטי צימוקים רוזמרין שוקולד מריר.
הוראות
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
בקערת ערבוב, לשלב את החמאה וסוכר מגורען ומכה, עם מקצף או מערבל יד, עד אור ורך, מגרד את הצדדים מעת לעת.
הוסף את גרידת התפוז והכה ב
ביצים שלמות אחת בכל פעם. מערבבים בוניל.
מערבבים בעדינות בקמח, אבקת אפייה ומלח. לאחר הקמח משולב, לקפל את השקדים, צימוקים אניס.
מחלקים את הבצק לשני חלקים. אם הבצק דביק, אבק את הידיים עם קצת קמח.
מגלגלים את הבצק לשני יומני אורך מגש הסדינים ומניחים על המגש. הכה את הלבן ביצה עם 1 כף מים בקערה קטנה.
מברשת את יומני עם ביצה לבן ומפזרים את הסוכר turbinado.
אופים עד חום זהוב כהה, פריך מעט בקצוות ועדיין קצת רך באמצע, כ -30 דקות.
הסר מהתנור ללוח חיתוך וחתוך על ההטיה עם סכין משונן בזמן שהם עדיין חמים. חיתוך בזמן חם ימנע מתפורר.
להניח את הביסקוטי בחזרה על מגש הסדינים, לחתוך צדדים למטה, ולחזור לתנור עד קצת יותר זהב סביב הקצוות, עוד 10 דקות. זה יקשיח את הביסקוטי, אבל לא יהפוך אותם לאבנים.
הסר מהתנור למגש הגשה ומגיש עם קפה או וין סנטו לטבילה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק) עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)]()
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים. זוגות היטב עם בשרים ורטבים פסטה בשר, עוף וגבינות קשות.