ביסקוויט שקדים משמש
משמש שקדים ביסקוט הוא חלב חינם מתאבנים. מתאים ל-26 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 119 קלוריות. המתכון הזה מ "קוקי מדנס" מכיל 14 מעריצים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לך תמצית שקדים, מעורבב היטב קמח סודה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת שקדים משמש, אוכמניות משמש שקדים, ו עוגת משמש ושקד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. קו גדול (12×17 אינץ') מסגרת אפייה עם נייר קלף.קוצצים את משמשים לחתיכות קטנות ולהגדיר aside.In קערת ערבוב גדולה, להקציף במרץ את הביצים עד קצף.
מוסיפים סוכר חום ומגורען ומקציפים במשך כ -30 שניות, ואז מקציפים בשמן ובשתי התמציות.
לטאטא במלח ואבקת אפייה, לוודא שהם לא clump. עם כף גדולה או מגרד חובה כבדה, מערבבים את הקמח עד הבצק דביק נוצר. מערבבים את משמשים ושקדים (וצ ' יפס לבן, אם משתמשים).רוקן את הבצק על גיליון האפייה מצופה קלף. עם ידיים לחות, טופס בצק לשני 8×3 ½ מלבנים אינץ 'על ½ אינץ' עבה. הם צריכים להיות זה לצד זה על תבנית האפייה, אבל רווח אותם על 5 סנטימטרים זה מזה כך יהיה להם מקום להתפשט.
אופים על המדף המרכזי במשך 25 דקות. מלבנים מגניבים על תבנית אפייה על מדף 10 דקות. לשחרר מלבן מסדין אפייה עם מרית מתכת ולהעביר בזהירות ללוח חיתוך.הפחת את חום התנור ל-325 מעלות f. מלבנים פרוסים עם סכין לא משונן המרווח על סנטימטר וחצי בין כל חתך. אתה צריך לקבל על 13 חתיכות לכל מלבן.מסדרים ביסקוטי, לחתוך בצד למטה, על תבנית אפייה ואופים 10 דקות בכל צד, או עד זהב חיוור.
להעביר ביסקוטי לrack ומגניב.