קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות26
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוויט שקדים משמש

ביסקוויט שקדים משמש
משמש שקדים ביסקוט הוא חלב חינם מתאבנים. מתאים ל-26 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 119 קלוריות. המתכון הזה מ "קוקי מדנס" מכיל 14 מעריצים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לך תמצית שקדים, מעורבב היטב קמח סודה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת שקדים משמש, אוכמניות משמש שקדים, ו עוגת משמש ושקד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. קו גדול (12×17 אינץ') מסגרת אפייה עם נייר קלף.קוצצים את משמשים לחתיכות קטנות ולהגדיר aside.In קערת ערבוב גדולה, להקציף במרץ את הביצים עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים סוכר חום ומגורען ומקציפים במשך כ -30 שניות, ואז מקציפים בשמן ובשתי התמציות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
לטאטא במלח ואבקת אפייה, לוודא שהם לא clump. עם כף גדולה או מגרד חובה כבדה, מערבבים את הקמח עד הבצק דביק נוצר. מערבבים את משמשים ושקדים (וצ ' יפס לבן, אם משתמשים).רוקן את הבצק על גיליון האפייה מצופה קלף. עם ידיים לחות, טופס בצק לשני 8×3 ½ מלבנים אינץ 'על ½ אינץ' עבה. הם צריכים להיות זה לצד זה על תבנית האפייה, אבל רווח אותם על 5 סנטימטרים זה מזה כך יהיה להם מקום להתפשט.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
אופים על המדף המרכזי במשך 25 דקות. מלבנים מגניבים על תבנית אפייה על מדף 10 דקות. לשחרר מלבן מסדין אפייה עם מרית מתכת ולהעביר בזהירות ללוח חיתוך.הפחת את חום התנור ל-325 מעלות f. מלבנים פרוסים עם סכין לא משונן המרווח על סנטימטר וחצי בין כל חתך. אתה צריך לקבל על 13 חתיכות לכל מלבן.מסדרים ביסקוטי, לחתוך בצד למטה, על תבנית אפייה ואופים 10 דקות בכל צד, או עד זהב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
להעביר ביסקוטי לrack ומגניב.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי