קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות26
ציון בריאות1
מגזין

ביסקוויט שקדים משמש

ביסקוויט שקדים משמש
משמש שקדים ביסקוט הוא חלב חינם מתאבנים. מתאים ל-26 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 119 קלוריות. המתכון הזה מ "קוקי מדנס" מכיל 14 מעריצים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לך תמצית שקדים, מעורבב היטב קמח סודה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת שקדים משמש, אוכמניות משמש שקדים, ו עוגת משמש ושקד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. קו גדול (12×17 אינץ') מסגרת אפייה עם נייר קלף.קוצצים את משמשים לחתיכות קטנות ולהגדיר aside.In קערת ערבוב גדולה, להקציף במרץ את הביצים עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים סוכר חום ומגורען ומקציפים במשך כ -30 שניות, ואז מקציפים בשמן ובשתי התמציות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
לטאטא במלח ואבקת אפייה, לוודא שהם לא clump. עם כף גדולה או מגרד חובה כבדה, מערבבים את הקמח עד הבצק דביק נוצר. מערבבים את משמשים ושקדים (וצ ' יפס לבן, אם משתמשים).רוקן את הבצק על גיליון האפייה מצופה קלף. עם ידיים לחות, טופס בצק לשני 8×3 ½ מלבנים אינץ 'על ½ אינץ' עבה. הם צריכים להיות זה לצד זה על תבנית האפייה, אבל רווח אותם על 5 סנטימטרים זה מזה כך יהיה להם מקום להתפשט.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
אופים על המדף המרכזי במשך 25 דקות. מלבנים מגניבים על תבנית אפייה על מדף 10 דקות. לשחרר מלבן מסדין אפייה עם מרית מתכת ולהעביר בזהירות ללוח חיתוך.הפחת את חום התנור ל-325 מעלות f. מלבנים פרוסים עם סכין לא משונן המרווח על סנטימטר וחצי בין כל חתך. אתה צריך לקבל על 13 חתיכות לכל מלבן.מסדרים ביסקוטי, לחתוך בצד למטה, על תבנית אפייה ואופים 10 דקות בכל צד, או עד זהב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
להעביר ביסקוטי לrack ומגניב.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי