ביסקוויטי האמרטו האהובים על אחותי.
ביסקוויטי האמרטו האהובים על אחותי הם אולי ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 698 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אמרטו, אבקת אפייה, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 90%. מתכונים דומים: לחמניות דלורית עם אמרטו ספוג צימוקים, עוגיות שקדים Amaretto עם Amaretto קצפת, ו בקשה של אחות.
הוראות
לפני תחילת לחמניות, במקום צימוקים בקערה לכסות עם אמרטו. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות שעה או עד שהצימוקים יתנפחו.
מערבבים מרכיבים יבשים בקערה.
חותכים בחמאה עם חותך מאפה עד תערובת דומה פירורים. בקערה אחרת מערבבים יחד את הביצה, חלב, שמנת ואמרטו.
יוצקים לתוך מרכיבים יבשים ומערבבים עד רק בשילוב.
תוסיף את הצימוקים והאגוזים.
מערבבים עד הבצק מגיע יחד. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש קלות. עם חותך עגול (2 או 3 אינץ') לחתוך בצק. סקונס שטח לפחות 1 עד 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות ungreased. עם הנותרים 2 כפות של קרם מברשת כל העליון של הלחמניות.
אופים את הלחמניות ב 350 מעלות במשך 12 עד 14 דקות או עד לחמניות בהירות בצבע חום.
בואו לקרר לחמניות ואבק עם הסוכר ' ממתקים.