ביסקוויטים
המתכון לחמניות יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, סוכר superfine, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחמניות בוקר חג המולד {Aka שעועית וניל, אגוז מוסקט, ביסקוויטים ריחניים רוזמרין}, איך להכין ביסקוויטים בתנור טוסטר & A עבור פירות יער ביסקוויטים שמנת, ו דלעת ספייס לחמניות טיפים + טריקים עבור לחמניות לחות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 204°. באמצעות מעבד מזון אם יש לך אחד, גאון יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, חמאה, וסוכר עד התערובת דומה פירורי לחם עדינים. (אחרת, לנפות את הקמח, מלח, ואבקת אפייה לתוך קערת ערבוב, לשפשף את החמאה עם האצבעות, ולאחר מכן מערבבים את הסוכר.)
בקערה נפרדת, להכות יחד את הביצה, וניל, ושמנת, ולאחר מכן להוסיף את תערובת הקמח ולהביא יחד עם הידיים כדי ליצור בצק רך.
להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין ללוש בקצרה מאוד, במשך 10 שניות בערך, כדי להפוך אותו קצת חלקה. עכשיו, באמצעות קצת יותר קמח, לטפוח או בעדינות להתגלגל לעובי של כ 1 1/2 אינץ'.
באמצעות חותך ביסקוויט 2 1/2 אינץ ' (או אחד גדול יותר, אם אתה רוצה), לגזור על 8 דיסקים של בצק – לחיצה על החותך ישר למטה, במקום לסובב אותו, כמו זה נותן את הלחמניות סיכוי טוב יותר של עולה ישר למעלה.
הנח את הדיסקים על תבנית אפייה משומנת קלות, מברשת את צמרות עם חלב, ואופים במשך כ 15 דקות, או קצת יותר אם הלחמניות גדולות. כדי לבדוק שהם מבושלים, להכניס קיסם עץ לאמצע; זה צריך לצאת נקי.
להעביר מתלה תיל להתקרר במשך כמה דקות, ולאחר מכן לשרת חם.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
The River Cottage Bread Handbook by Daniel Stevens.As כמו לאפות לחם טרי כל יום במטבחים שבסיסה בנהר קוטג', דניאל סטיבנס מוביל את הבנייה הפופולרית
אופים קורסים, אשר לצייד את התלמידים עם הכישורים לבנות תנור עץ אש משלהם. דניאל מבשל ואופה במטבחים מקצועיים כבר כמה שנים, הן בהרטפורדשייר, שם גדל, ולאחרונה בדורסט, שם הוא מתגורר כיום. הוא חבר בצוות המטבח של ריבר קוטג ' מאז 2006.