ביסקוויטים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ביסקוויטים. והוא מספק כ 18 מנות . מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, פטל משמר, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחמניות בוקר חג המולד {Aka שעועית וניל, אגוז מוסקט, ביסקוויטים ריחניים רוזמרין}, איך להכין ביסקוויטים בתנור טוסטר & A עבור פירות יער ביסקוויטים שמנת, ו דלעת ספייס לחמניות טיפים + טריקים עבור לחמניות לחות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה; לחתוך בחמאה עם בלנדר מאפה עד התערובת מתפוררת. מערבבים בצימוקים.
שלב 2/3 כוס חלב וביצה, ערבוב עם מקציף חוט. בהדרגה להוסיף תערובת חלב לתערובת קמח, ערבוב עם מזלג רק עד מרכיבים יבשים הם לחות. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש 4 פעמים.
רול או לטפוח בצק 1 "עובי; לחתוך עם 2" חותך ביסקוויט.
מניחים גזרי בצק על תבנית אפייה משומנת קלות.
מברשת עם 1 חלב כף, ומפזרים 2 כפיות סוכר.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד הזהב בקושי.
בואו להתקרר מעט על מתלה תיל.
מגישים חמים עם שימורי פטל וקצפת.