ביסקוויטים אולטימטיביים
אם יש לך בערך 35 דקות כדי לבלות במטבח, לחמניות אולטימטיבי יכול להיות מדהים lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לך קמח העלאת עצמי, ריבת תות וקרם קרוש, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אנשים רבים באמת אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. זה הוא מאוד סביר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: לחמניות אוכמניות בריאות האולטימטיבי, דלעת ספייס לחמניות טיפים + טריקים עבור לחמניות לחות, ו איך להכין ביסקוויטים בתנור טוסטר & A עבור פירות יער ביסקוויטים שמנת.
הוראות
מחממים את התנור ל 220C / גז 7 / מאוורר 200C וחמאה קלות תבנית אפייה (אלא אם כן אתה משתמש בגיליון שאינו מקל). להטות את הקמח לתוך קערת ערבוב עם המלח. לירות בחמאה, ואז לשפשף יחד עם האצבעות שלך כדי להפוך את תערובת crumbed בסדר סביר, הרמת כדי לאוורר את התערובת כמו שאתה הולך. נסה לא לעקוף, כמו התערובת תהיה קלה יותר אם שלה קצת קשקשי. עכשיו מערבבים בסוכר.
למדוד את חלב החמאה, ולאחר מכן לערבב את החלב כדי לשחרר אותו. הפוך קצת באר באמצע תערובת הקמח עם סכין עגול להב, ואז לשפוך את רוב תערובת החמאה הזאת, מחזיק קצת בחזרה במקרה שלה לא צריך. באמצעות הסכין, בעדינות לעבוד את התערובת יחד עד שהוא יוצר רך, כמעט דביק, בצק. עבודה בכל פיסות יבשות רופפות של תערובת עם שאר חלב החמאה. אל תעבוד יותר מדי בשלב זה או שאתה להקשיח את הבצק.
הרם את הכדור של בצק רך מתוך הקערה ולשים אותו על משטח מקומח מאוד קל. ללוש את התערובת רק 3-4 פעמים כדי להיפטר הסדקים.
לטף את הבצק בעדינות עם הידיים לעובי של לא פחות מ 2 ס "מ ולא יותר מ 2.5 ס" מ. טובלים חותך מחורץ עגול 5.5 ס " מ לתוך קערה של קמח זה עוזר לעצור את הבצק דבק אליו, ואז לחתוך את הלחמניות על ידי דחיפה למטה במהירות ובתקיפות על חותך עם כף היד שלך לא לסובב אותו.אתה תשמע את הבצק נותן אנחה גדולה כמו חותך נכנס. לאסוף את התוספות בקלילות ואז לטפוח ולחתוך עוד כמה ביסקוויטים.
מניחים על תבנית אפייה לנפות מעל אבק אור של קמח או זיגוג אם אתה רוצה.
אופים במשך 10-12 דקות עד עלה וזהב. מגניב על מתלה חוט, חשוף אם אתה מעדיף צמרות פריך, או מכוסה באופן רופף עם מטלית עבור אלה רכים.
מגישים עם ריבת תות וערימה נדיבה של שמנת קרושה (אנשי קורניש לשים ריבה הראשונה, ואז שמנת, Devonians להיפך). תאכל אותם כמה שיותר טריים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
סקון עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "