ביסקוויטים בטטה
ביסקוויטים בטטה הוא מנת תוספת צמחונית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 130 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם חמאה, בטטה, טחון כלמשטח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו ביסקוויטים בטטה AKA איך להשתמש את שאריות בטטות, עוגיות בטטה מתוקות קלות, ו ביסקוויטים בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
לעטוף בטטה במגבת נייר.מיקרוגל על גבוה עד רך, 4 דקות.סקופ בשר לתוך קערה ו mash; setaside.
מניחים ביסקוויט mixand חמאה בקערה; לשפשף חמאה לתוך mixwith קצות אצבעות עד בצורת פירורי אפונה גדולים.
הוסף תפוח אדמה מתוק, חמאה ואולספייס; לערבב עד רק בשילוב.
להעביר בצק על גיליון עוגיות ולהציג לתוך מלבן 12 "x 4".
חותכים ל8rectangles עם סכין משונן ובדלתבעור.
אופים עד ביסקוויטים מוצקים למגע, 8 עד 10 דקות.
להעביר מתלה חוט toa להתקרר. לאחר מגניב, לאחסן במיכל אטום עבור עד 3 ימים.